BABIATORS = WEBSHOP VD WEEK


In Hollywood zijn de zonnebrillen van Babiators niet weg te slaan van de kleine neusjes van celeb kroost! Zo is de baby van Hilary Duff, Luca, er al regelmatig mee gespot en ook de kinderen van Sarah Jessica Parker en de kleine van Mariah Carey lopen ermee weg. Ook helemaal jouw ding – en dat van je kids natuurlijk, zo’n aviator zonnebril? Doe net zoals de celebs en schaf voor je kinderen ook een hip zon-montuurtje aan. Bestellen is een makkie. Babiators heeft een Nederlandse webshop, Babiator.nl. Met dit heerlijke weertje vonden we deze online shop wel gepast als webshop v/d week! Wat ons betreft de hoogste tijd om deze fantastische baby en kinderzonnebrillen eens…in het zonnetje te zetten ;-).

Babiators zijn sterke, veilige en hippe zonnebrillen. Zoals Babiators zelf zegt met een knipoog: ‘onze zonnebrillen worden gedragen door de coolste kids ter wereld, van speeltuin fashionista’s tot kleine surfdudes.’ Bij de aankoop van een cool exemplaar heb je de keuze tussen een junior babiator en een classic babiator. De junior versie is geschikt voor de meeste kinderen vanaf negen maanden tot drie jaar, en de classics passen perfect op de neus van kids van drie tot zeven jaar. De zonnebrillen in aviator stijl bieden honderd procent UVA- en UVB bescherming, zijn gemaakt van BPA vrije materialen. Ook geldt er op alle brillen een unieke garantie. Als de bril kwijt of stuk is, krijg je gewoon een nieuwe. Handig! De garantie is één jaar geldig.

Hieronder geven we je alvast een kijkje in de collectie van Babiators. Klik op de prijzen om de brillen te bestellen! Voor de hele collectie surf je direct naar babiator.nl

babiators kinderzonnebril

babiators kinderzonnebril

Klik hier om de hele collectie van Babiators te bewonderen. Wat vind jij van deze zonnebrillen?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie