GASTBLOGGER JANNEKE: EVERY DAY A HAPPY DAY


Door: Janneke Pieterse (28)

Als grafisch vormgever en een echte modefreak ben ik dagelijks op zoek naar de laatste trends. In 2011 ben ik moeder geworden van Pepijn en sindsdien heb ik ook op het gebied van kindermode mijn weg gevonden.

De modeplaatjes zien er altijd erg ‘gelikt’ uit, prachtig dat wel, maar in de werkelijkheid heeft Pepijn er nog nooit zo bijgelopen, of maar een uurtje ;).

Pepijn wil net zoals alle peuters niets liever dan buiten spelen, met zijn knieën op stoep mieren zoeken. Liggend op zijn buik met een auto in zijn hand een parcours afleggen en in de zandbak spelen. Het vinden van leuke, maar ook praktische kindermode, die ook nog fijn zit, is best een lastige zoektocht geweest moet ik eerlijk zeggen. Gelukkig heb ik inmiddels mijn favoriete items wel gevonden. Ik shop in de stad maar vooral via internet en op Marktplaats.nl. Daar vind ik de beste koopjes van mijn favoriete merken, het is ongelofelijk wat mensen allemaal aanschaffen en uiteindelijk in de kast laten liggen.

Hoe klein Pepijn ook is, hij heeft al echt een eigen karakter. Het is dan ook een fijne balans om oud en nieuw te combineren. Op deze manier kan ik voor Pepijn een eigen stijl creëren die past bij het vrolijke leven van een kindje van bijna twee!

Happy week

Maandag/dinsdag: Naast Converse zijn de slofjes van Collégien de beste aankoop ooit. Pepijn heeft ze thuis en op het kinderdagverblijf de meeste tijd aan want ze zitten heerlijk. Buiten en binnen, het maakt allemaal niet uit. En voor ons als moeder fijn: je kunt ze gewoon uitwassen!

Woensdag: Een gele skinny jeans maar wel mét stretch (Zara) zodat je gewoon kunt dansen en springen! Gecombineerd met het shirt voorzien van een frietzak staat het super eigenwijs (oudere collectie Imps en Elfs – Marktplaats.nl).

Donderdag: Oma-dag. Het is heerlijk weer dus de korte broek kan uit de kast! Little Feet heeft een gave collectie deze zomer en de pasvorm is, zoals ik van hen gewend ben, super!

Vrijdag: Een dagje op stap in een hippe joggingbroek (Zara). Stoer en zit heerlijk!

Zaterdag: Een jeans van Babyface mag niet ontbreken. Deze jeans is soepel, super mooie pasvorm en altijd een mooie wassing.

Zondag: Pepijn is een slaapkop en staat elke morgen met een lach op! Pyjama’s uit één stuk (H&M) zijn favoriet, bij een gewone pyjama is namelijk het probleem dat of de top of de broek niet past…

Thanks Janneke voor je blog! Leuk om te zien hoe de week van Pepijn eruit zag!

 

Lijkt het jou ook leuk om voor 1 X gastblogger te zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

1 Reactie

  • door Collégien NL
    Posted 10 juli 2013 10:58 0Likes

    Janneke, bedankt voor je mooie blog. Leuk dat Pepijn en jij zo enthousiast zijn over onze sloffen.

Plaats een reactie