HAVE A SWEET DAY JUMPSUIT


Door: Frederique

I love basics! Free tipe me over de website van Little Label. Little label is een online verzameling van basics voor kids. Het succes van dit merk zit hem in het feit dat de collectie is ontworpen met de gedachte dat kids kleding willen dragen waar ze in kunnen ‘wonen’ en moms willen hippe kleding voor hun kids. Er is gebruik gemaakt van zachte tricotstoffen in verschillende kleuren welke perfect met elkaar te combineren zijn. De collectie is breed; van rompers tot newborn pakjes, van truitjes tot broekjes tot aan pyjama’s. Het valt me op dat de trend voor de komende zomer veel onepieces zijn. Tibeau heeft als baby veel van dit soort pakjes gedragen, lekker comfortabel en ook mooi voor zo’n ukkie. Ik ga in dit geval dan ook graag met de laatste mode mee en shop me suf aan dit soort jumpsuits.

Tibeau draagt een zomerse jumpsuit in blauwe streepjesstof met print: ‘Have a sweet day’. Het pakje heeft korte mouwen en broekspijpen tot aan de knie, ideaal voor de warme zomerdagen. De broekspijpjes zijn doormiddel van drukknoopjes aan de binnenzijde te sluiten. Het is duidelijk dat Tibeau zich prettig voelt in dit pakje, hij wilde maar al te graag model staan. En dan letterlijk staan want dit was de eerste keer dat Tibeau zonder een handje van papa of mama heeft gestaan. Maar zo’n heerlijk pakje willen we toch allemaal wel? Practical, yet stylish!
Tibeau en ik wensen jullie a sweet day!
little label tibeau 2 Tibeau 3
Wat vinden jullie van Tibeau’s jumpsuit?
Tags: , ,