NIEUWKOMER KLEINE FABRIEK: JOE’S JEANS


Het regent nieuwkomers op de Kleine Fabriek en dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg! Met JOE’S is er aankomend weekend een casual chic lifestyle merk bijgekomen. Het in Los Angeles gevestigde JOE’S werd in 2001 opgericht door creatief directeur Joe Dahan. Het merk biedt een veelzijdig assortiment van tijdloze stijlen met de nadruk op onderstukken. Van premium denim tot handgemaakte collectiestukken en eigentijdse accessoires. De collectie bestaat uit jeans, colour denim en T-shirts voor jongens en meisjes van 2 tot 16 jaar. Vooral de colour en printed denims zijn items die we extra in de gaten moeten houden. Volgend jaar worden aan de collectie ook nog printed tees toegevoegd.

In de USA is het merk al uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende jeans labels. Momenteel maakt het merk een enorme internationale groei door. De collecties zijn inmiddels te vinden in heel Europa, Azië, Canada en Latijns-Amerika, bij winkels zoals Harrods, Liberty, Galeries LaFayette, Le Bon Marche, Printemps en Tsum. En nu dus ook in Nederland en dit weekend op de Kleine Fabriek. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar de collectie van JOE’S en houden jullie zeker op de hoogte!

Alvast een klein voorproefje van JOE’S….

 

JOE'S JEANS

 

JOE'S JEANS

 

JOE'S JEANS

 Bekijk hier de website van JOE’S Jeans

Tags: , , , ,

Plaats een reactie