NIEUWKOMER KLEINE FABRIEK: LITTLE ELEVEN PARIS


Eén van de nieuwkomers op de Kleine Fabriek is het Franse merk, Little Eleven Paris.  De dameslijn van Eleven Paris leerde ik ruim twee jaar geleden kennen, toen ik nog wel eens een avondje los ging op Fashiolista, een wesbite waar duizenden fashiolista’s hun beste en leukste fashion finds verzamelen. Het shirtje van Kate Moss mét vingersnor bleek onder de fashiolista’s een enorme hit. Niet zo vreemd dus dat we deze print en vele varianten hierop (nog steeds) terugzien in de collectie van Little Eleven Paris. Maar de kidscollectie van het merk Eleven Paris is voor mij vrij nieuw. Ik kwam dit merk al wel eens tegen bij KidsDepartment, maar verder eigenlijk ook niet. Ik nam dus alvast een kijkje op de website van Little Eleven Paris en werd daar positief verrast door een frisse en sportieve kidscollectie. Ik heb hieronder mijn favorieten verzameld en ga zondag 7 juli zeker even een kijkje nemen bij Little Eleven Paris op de Kleine Fabriek (die vertegenwoordigd wordt door M-Agency)

Wat vind jij van dit merk?

little eleven paris

little eleven paris

Twitter jij met ons mee op 7 juli aanstaande?  #KindermodeblogLIVE@KF
Klik hier voor meer info over Kindermodeblog LIVE 

Tags: , , ,

Plaats een reactie