NIEUWKOMER KLEINE FABRIEK: LITTLE PIECES


Nog zo’n nieuwkomer op de Kleine Fabriek om heel, héél blij van te worden. Het Deense kinderkleding label LITTLE PIECES zal aankomend weekend voor het eerst aanwezig zijn op de kindermode vakbeurs. LITTLE PIECES is een nieuw fashionable kinderkleding label, ontstaan vanuit het dameslabel PIECES. In de collectie van dit leuke modemerk zijn de trends voor volwassenen vertaald voor meisjes. Een trend die je ook op Kindermodeblog veel ziet!

De collectie brengt trendy kleuren, prints en illustraties voor modebewuste meiden en bestaat uit twee assortimenten; 3 tot 12 en 7 tot 14 jaar Van maat 98 tot 164 dus! LITTLE PIECES is verheugd de Spring/Summer collectie van 2014 te presenteren op de Kleine Fabriek en Kindermodeblog is dat ook, maar dan om de nieuwe collectie te gaan bekijken! De SS14 collectie schijnt een must-see te zijn, met veel grafische prints, details en illustraties. De LITTLE PIECES designers hebben zich gericht op de high-fashion trends. Zo wordt de collectie gekenmerkt door color blocking, kinderlijke bloemenprints in een modern ontwerp en de ‘girly street look’. Key items zijn statement jurken, trendy rokjes, tops en accessoires. Wij kunnen iig niet wachten om LITTLE PIECES van dichtbij te bekijken….


LITTLE PIECES presenteert haar collectie in het STAR segment, stand nr. S016

LITTLE PIECES_PreSpring14 preview
little pieces

Volg Kindermodeblog aanstaande zondag LIVE en twitter mee: KindermodeblogLIVE@KF

Klik hier om ons te volgen op Twitter 

1 Reactie

  • door Caroline Nieuwland-Snel
    Posted 31 juli 2013 17:45 0Likes

    Wauw dat ziet er allemaal super leuk ook, maar goed dat de eerste een meisje wordt he Sanne. Dat betekent straks dat we maar geen kleertjes als kraamkado moeten geven………….

Plaats een reactie