MINI ME’S


Door: Jo

Zodra het woord ‘Amsterdam’ valt beginnen ze al te kirren over de Zara, modetijdschriften worden gretig uit het cellofaan gescheurd en outfits op straat worden genadeloos bekritiseerd; het is duidelijk, mijn mini-me’s zijn bevangen door het modevirus…

Mini-me’s ja, want kinderen zijn niet alleen een spiegel wat betreft gedrag, maar ook met je eigen kledingkast. In het geval van ondergetekende betekent dat ik grote overeenkomsten zie in onze outfits: (ripped) skinny jeans, leren jacks, denim hotpants, basics, tijgerprintjes, laarzen, heel veel accessoires en statement jasjes. Dit alles overgoten met een bohemian, edgy sausje.

Maar gelukkig, de categorie ‘leuk voor de meiden maar niet mijn ding’ is ook vertegenwoordigd: cropped topjes (gaat niet meer na 4 zwangerschappen), de tuinbroek (never nooit niet meer), sporty tees (immers in de jaren ’80 opgegroeid) en sneakers (Faye droomt van New Balance gympen en dit seizoen geef ik toe) zijn een paar voorbeelden en juist deze items geven hun eigen draai aan een outfit. Faye begon laatst over een kapsel a la Rihanna; 1 kant opgeschoren…..

Minnetonka's
Minnetonka's!
Armcandy
We love armcandy!
Parka trend
Groene parka's: need I say more? Vlnr: Scotch Shrunk, Vanilia en Zara.
Trend: leren jasjes
Leren jasjes en de klassieke zonnebril. Faye en Jade dragen er 1 van Name It.
Lovy creolen
Zelfs onze creolen zijn identiek: Lovy.
Kiboots en Zecchino
Boots! Vlnr: Zecchino, Kiboots en Zecchino.
Gilets
Gilets. Vlnr van boven naar beneden: Name It, Maison Scotch, Pepe Jeans, en 2x Scotch 'R Belle
Statement jasjes
Jasjes vlnr van boven naar beneden: Scotch 'R Belle, Mim-pi, Maison Scotch en Scotch 'R Belle

Een volgende passie die wij vast en zeker gaan delen is die voor Mango Kids. Jazeker, deze maand nog komen de eerste items online en in augustus in de winkel! De collectie is bedoeld voor jongens en meiden tussen de 3 en 12 jaar. Op de paar foto’s op de nog niet actieve site spotte ik ruitblouses, veel denim, army- en panterprints, leren jasjes en tule; love it! Daarnaast lanceert de Spaanse modeketen begin volgend jaar twee nieuwe collecties: een plus-size collectie en een collectie voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar. High fashion en betaalbaar: wij maken alvast plek in de kast…..

MANGO KIDS

Mango-Kids

Mango kindercollectie

Mango kindercollectie najaar 2013

Nieuwe collectie Mango voor kinderen

 

Tags:

1 Reactie

Plaats een reactie