KINDERMODEBLOG LIVE VANAF KLEINE FABRIEK


Na het succes van de vorige editie gaan we ook deze keer LIVE bloggen vanaf de Kleine Fabriek in Amsterdam! Houdt Kindermodeblog op zondag 7 juli goed in de gaten, want dan ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwe kindermode collecties en de laatste trends.

Daarnaast zetten wij op Kindermodeblog in aanloop naar de 17e beurs editie verschillende merken in de spotlights, zowel nieuwkomers als gevestigde merken.

Twitter mee op zondag 7 juli: #KindermodeblogLIVE@KF

Uiteraard zijn we ook op onze andere social media kanalen LIVE te volgen.

Facebook: klik hier om te volgen
Pinterest: klik hier om te volgen
Instagram: klik hier om te volgen
Twitter: klik hier om te volgen

Facebook Kleine Fabriek: klik hier
Twitter Kleine Fabriek: klik hier 

Ben jij een trouwe volger van Kindermodeblog? Dan heb je vast wel een paar favoriete kindermode merken! Laat ons weten welke dit zijn, wij gaan dan proberen de nieuwe collecties en trends van jouw favoriete merken LIVE te verslaan.

Ben jij eigenaar of agent van een kindermode merk? En wil jij jouw merk LIVE terug zien op Kindermodeblog, op zondag de 7e? Stuur ons een mailtje, dan komen wij langs bij jou in de stand! info@kindermodeblog.nl

Kindermodeblog LIVE

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie