GASTBLOGGER SUZANNE: GOEDKOOP IS DUURKOOP


Door: Suzanne Donselaar

Ik ben Suzanne en werk als Online Marketeer in de energiewereld. Samen met Pim en ons stoere dochtertje Zoë woon ik in Utrecht.

Ik volg Kindermodeblog al een tijdje en ik heb al veel inspiratie opgedaan voor mijn dochtertje Zoë van 1,5. Uren kan ik online zoeken naar de perfecte outfit voor haar. En dan het liefst een match van allerlei merken door elkaar. Ik ga echter niet vaak over tot de koop-knop. Ik koop namelijk veel, maar meestal goedkope kleren voor haar. En die zijn jammer genoeg niet veel online te vinden. De fantastische kleertjes van Mini Rodini of Bobo Choses die op Kindermodeblog voorbij komen vind ik dan ook snel te veel kosten en laat deze met moeite aan me voorbijgaan. Nee, verder dan een investering in Vans of de aankoop van een Name it broekje (en dan het liefst in de aanbieding) kom ik niet. Overigens met veel dank aan blogger Daniëlle met Sara in het bijzonder.
Een investering in een zomerhoedje vond ik vorig jaar wel een reden om eens wat meer geld uit te geven. Een mooi rood exemplaar van KikKid is het geworden. Superveel plezier van gehad en vooral veel reacties, altijd leuk.
Dit jaar kwam mijn Hollandse zuinigheid weer om de hoek kijken. Ik kocht dus een leuk blauw zonnehoedje met witte sterren bij de Zeeman voor maar € 2,99. Zoë vindt t niks. Of t nu de stugge stof is of het feit dat ze al in de peutertijd zit weet ik niet. Maar ook mamma is niet tevreden, want het hoedje bedekt haar ogen niet waardoor het effect minimaal is. Op zoek naar een andere…dan toch maar een merk! Dat viel nogal tegen. Online niet, in de stad niet, overal ben ik geweest. Of er zijn schattige zachte maar wel een beetje suffe babymutsjes zoals van Lief en toch weer KikKid. Of gave hoedjes en petjes van bijvoorbeeld stro voor de iets grotere kindjes zoals dit gave exemplaar van IKKS . Lijkt wel alsof ze een beetje tussen wal en schip valt: wat koop je dan voor een meisje van 1,5?  Met wat ijdele hoop heb ik toch bij de Zara een te grote strohoed gekocht. Die vindt Zoë prachtig! Maar naast te groot ook niet erg praktisch dus voor in de zandbak heb ik dan toch nog maar een petje met roze en witte hartjes bij de Prenatal gescoord.
Totaal uitgegeven aan hoedjes tegen de zon in 2013: € 21,63. Meer dan in 2012. Goedkoop is toch duurkoop….of niet?

Thanks Suzanne voor je leuke blog!

Lijkt het jou ook leuk om voor  1 X gastblogger te zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

Tags:

Plaats een reactie