GASTBLOGGER CHRISTEL: TWEE STIJLEN


Christel (26) getrouwd en mama van Liv Jools (2) en zwanger van de tweede. Eigenaresse van de webshop Kinderbeddengoed.nl  Verder gek op shoppen, interieur en gezelligheid met vrienden.

Ik hou van verschillende stijlen kleding. Voor mezelf maar zeker ook voor mijn 2 jarige dochter Liv Jools. Het is leuk om diverse merken te combineren. Duur en goedkoop, klassiek en hip…match maar raak.

Ik denk dat ik niet wil weten wat ik per maand uitgeef aan kinderkleding. Maar ik probeer vooral ook leuke koopjes op de kop te tikken. Dure merken die voor een prikkie weggaan. Je zou het bijna een sport kunnen noemen. In de gaten houden waar en wanneer ze ergens sale hebben en of het kortingspercentage wel de moeite waard is. Want voor 20% doen we het natuurlijk niet. Maar het risico lopen dat je favo item uitverkocht is tegen de tijd dat de sale oploopt is nog minder fraai. Zo heb ik aan het begin van een seizoen vaak de kast al volhangen met dingen die al maanden eerder zijn gescoord. Zo heb je niet ineens een hele uitgave voor een nieuwe garderobe en is het ook weer zo verrassend wat je ook alweer bij elkaar had gesprokkeld. Miskopen heb ik niet meer of minder dan anderen mama’s, de maat kan ik vaak redelijk goed inschatten.

Voor Liv koop ik veel verschillende merken. Meestal slaag ik erg goed bij Scotch R’Belle, Pomp de lux, Tommy hilfiger, maar ook Hema en H&M hebben mooie basics. Het combineren van alles bij elkaar geeft juist een leuker effect dan dat alles alleen maar duur en van 1 merk is. Hieronder een selectie van wat foto’s waarbij verschillende stijlen te zien zijn en zijn gematched.

Thanks Christel voor je leuke blog!

Lijkt het jou ook leuk om voor  1 X gastblogger te zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

Plaats een reactie