HIGH SUMMER FEELINGS


Joepieee! We staan s’ ochtends vroeg op met een heerlijk zonnetje en gaan er mee naar bed. De zomer gaat nu echt eventjes los en de korte broeken, slippertjes en hemdjes kunnen éindelijk de kast uit! Voor de meiden geven we je vandaag een moodboardje vol met heerlijke hoog zomer spulletjes, die eigenlijk niet in de kast kunnen ontbreken..én die je nu ook nog eens met korting shopt! Dat wordt stapelen…!

kinderkledingsaleOranje top met gele letters CKS – Slippers Havaianas – Gestreept shortje Muy Malo – Gehaakt giletje Muy Malo – Groen t-shirt American Outfitters – Koraalkleurige top Pepe Jeans – Lila shortje Blue Rebel – Geprint topje Molo – Gele zomerjurk Eliane et Lena – Witte bolletjes jumpsuit Retour – Geel topje met franjes Scotch R’belle – Panter slipper Havaianas – Panter top Le Big – Rood hemdje Muy Malo

 Welke items zijn jouw favoriet?

Zin om verder te shoppen met korting? Klik hier!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie