LUCAS IN NAME IT + LOOKBOOKS


Vandaag deel ik graag wat inspiratie voor boys met je! Je ziet Lucas in een ‘gewone’ alledaagse school outfit én in een lekker zomers weekend outfitje. Beide looks zijn vooral comfortabel en relaxed, zó belangrijk voor jongens die graag een balletje trappen. In de zomerse look draagt hij een fijn shirtje van name it met v-halsje, gecombineerd op een sweat short van Scotch & Soda met camouflage print. Naar school gaat hij liever in een mooie name it jeans met een simpel shirtje erop en stoere sneakers eronder. Get inspired!

name it kinderkleding

Shirt name it Broekje Scotch & Soda Hoedje Zara Sweater H&M Schoenen Zara Hemdje name it

name it kinderkleding

kinderkleding name itJas Scotch & Soda korte jeans name it Shirt Scotch & Soda Rugzak Zara Converse All Stars Sarenza Jeans name it

Tags:

Plaats een reactie