LUCAS IN NAME IT


De zon lijkt sinds vandaag weer teruggekeerd in ons mooie kikkerlandje en dat vieren we meteen met een aantal summer proof outfitjes van Name it, in combinatie met een aantal andere toffe merken. Vandaag is het Lucas die jou laat zien wat hij met zulk lekker weer het liefste draagt….

Lucas houdt in ieder geval van kleur en wij ook, dus dat komt goed uit! Zo draagt hij graag zijn knalgele bermuda, die hij tevens ook in het kobalt blauw heeft. Het modelletje valt prima op de knie, wat perfect past bij dit weer. Nu nog even in combinatie met gympen, maar je kunt je voorstellen dat deze in hartje zomer vervangen worden door slippers. De gekleurde bermuda’s zijn van Name it en wil je weten waar je deze scoort? Bekijk het hier. En natuurlijk laten wij je ook nog wat extra inspiratie zien!

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie