ZAZOU = WEBSHOP V/D WEEK


‘Fashion with a twist’, zo omschrijft eigenaresse Joyce (moeder van twee kids) haar vrolijke webshop Zazou. Een terechte uitspraak, vinden wij! Dit online shopwalhalla trekt meteen onze aandacht doordat de merken die verkocht worden net even een tikkie anders zijn dan de hele bekende kindermerken.  Zazou is altijd op zoek naar bijzondere kindermerken die net dat extraatje toevoegen aan Zazou’s assortiment. Merken die je bij Zazou kunt shoppen zijn onder andere Dutch Design Bakery,  Kidz-Art, Smafolk, Wild kinderkleding en 4 Funky Flavours.

Naast kinderkleding worden wij op Zazou.eu enorm hebberig van de super schattige kids vriendschapsarmbandjes. En qua sieraden is er trouwens ook aan de mama’s gedacht: de armbanden zijn er ook in volwassen maten. Naast armbandjes  verkoopt Zazou nog veel meer damessieraden, zoals prachtige oorbellen – perfect voor mama’s die er een ibiza-achtige stijl op na houden – en mooie kettingen. De sieraden shop je hier.

Ook als je op zoek bent naar een te gekke nieuwe tas voor je kroost ben je bij Zazou aan het juiste adres. Kindertassen van 4 Funky Flavours, en Dutch Heroes zijn enorm leuke tassen die je niet aan elke schouder ziet bungelen. Zowel voor jongens als voor meiden hebben we al veel  leuke tassen gespot!

En dan nu een héél leuk feitje over Zazou wat ons helemaal over de streep trekt om snel (en veel) kleding te shoppen: de verzending is gratis! Kijk, daar worden we natuurlijk helemaal blij van…Ook geldt bij Zazou het geen gezeur-retour beleid. Wel zo handig als dat ene jurkje toch niet past! En wist je al dat je bij elke aankoop die je bij Zazou doet automatisch geld verdient? Het online spaarsysteem dat Zazou hanteert  zet punten om in een Zazou-tegoed. Met bijvoorbeeld de aankoop van een shirtje van O’chill verdien je 26 punten, en dat is omgerekend  € 1,30. Dat je de verdiende punten weer mag uitgeven bij Zazou hoeven we je vast niet uit te leggen…

Super grappige fruit kleding van het merk Smafolk.


De kleding van Kidz-Art is uitermate geschiktvoor stoere girls!


Het merk Kik Kid ontwerpt kleding met print, maar ook zeer goede basics! Surf snel naar Zazou.eu om de gehele collectie te zien. Vertel, word jij van Zazou net zo hebberig als wij?

0 Reacties

Plaats een reactie