HUMPY = WEBSHOP V/D WEEK


Humpy verkoopt vanuit de eigen winkels in Zuid-Holland al meer dan 35 (!) jaar lang de leukste kinderkleding. Woon je niet in de buurt? Don’t worry, Humpy heeft naast fysieke winkels ook een webshop waar waanzinnig veel mooie items verkocht worden! Wij worden zelf erg blij van het enorme online assortiment. Van kleding, accessoires, schoenen tot zelfs zwemkleding en kraamcadeaus: bij Humpy slaag je vast en zeker!

Merken zoals Bengh, Bor*z, Converse, MoscowScotch Schrunk en Scotch R’belle behoren tot het uitgebreide merkenaanbod van deze shop. Laten dat nu net de merken zijn waar wij zo gek op zijn…Op zoek naar een stel gave gympen? Naast de standaard Converse modellen kun je hier ook de geweldige All-Stars met leopard print kopen. Inclusief roze veters natuurlijk.  Deze hippe gympen zijn perfect te combineren met de metallic Cowboysbag, die je ook op Humpy.nl kunt bestellen. Als je wilt voorkomen dat je de zomerjas van je kind overal op het schoolplein tegen komt, ben je bij Humpy aan het goede adres. Wat dacht je van een knalgele katoenen trenchcoat van Bengh, of hét musthave sterrenjasje van Z8? (Wees hier trouwens snel bij, dit jasje is ontzettend populair). Voor jongens zijn er stoere jackets verkrijgbaar, onder andere in het zwart, blauw en rood. Naast kinderkleding is er ook voor babies genoeg moois te vinden. Met merken zoals Petit Bateau, Beebielove en Jottum kan dat ook bijna niet anders!

Zoals we eerder al aangaven kun je ook voor kraamcadeaus in de webshop terecht. Enne, als je écht iets moois wilt geven aan je net bevallen (schoon)zus, nicht of goede vriendin hebben wij een leuke tip voor je: Vanaf € 50 kun je complete kraammanden bestellen! Surf snel naar Humpy.nl voor de overige kraamcadeaus.

De blauw-wit trend is volop aanwezig op Humpy.nl! Deze stoere items voor boys zijn van Scotch Schrunk.

Oh, zon, kom alsjeblieft heel snel terug! Deze mooie shortjes van Bengh schreeuwen om gedragen te worden. En geef ze eens ongelijk ;-).

Van bikini’s, zwembroeken tot een mooi badpak met ruches: voor ieder wat wils op Humpy.nl! Klik hier om de hele zwemcollectie te bekijken.

Zin om te gaan shoppen? Klik hier om naar de webshop van Humpy te gaan. 

 

Tags: ,

Plaats een reactie