MUSTHAVE: SUPERTRASH NEON COLBERT

Misschien was het al duidelijk, maar mocht het je nog niet opgevallen zijn ūüėČ wij zijn totally in love! Het neonkleurige colbertje van Supertrash¬†is onze super musthave van deze zomer!¬†Wat een gaaf item en zo multifunctioneel. Het jasje kun je netjes maar ook¬†sportief¬†combineren en dat is nou juist wat het colbertje zo leuk maakt! Get inspired…

supertrashgirls

supertrashgirlsToffe zomerse outfit met natuurlijk h√©t colbertje voor in de vroege ochtend en om s ‘avonds lekker aan te trekken. Overige items: Wit t-shirtje Scotch R’belle – Ketting Beadies – Shortje Blue Rebel – Hoedje Zara – Colbertje Supertrash – Zonnebril H&M – Slippertjes Havaianas

supertrashgirlsComfortabel outfitje! Colbertje Supertrash – Gympen Nike – Legging Molo – Jogging tuniek Scotch R’belle – Armbandjes Beadies

Welke outfit vind jij de leukste?

 

Tags: , , , , ,

0 Reacties

  • door Rozalinde
    Posted 16 mei 2013 08:29 0Likes

    Ja dat jasje is te gek en inderdaad erg leuk om verschillend te combineren.

  • door Maureen Vogels
    Posted 16 mei 2013 07:21 0Likes

    wauwwww vind ze beide gaaf!!!

Plaats een reactie