MUSTHAVE: SUPERTRASH NEON COLBERT

Misschien was het al duidelijk, maar mocht het je nog niet opgevallen zijn 😉 wij zijn totally in love! Het neonkleurige colbertje van Supertrash is onze super musthave van deze zomer! Wat een gaaf item en zo multifunctioneel. Het jasje kun je netjes maar ook sportief combineren en dat is nou juist wat het colbertje zo leuk maakt! Get inspired…

supertrashgirls

supertrashgirlsToffe zomerse outfit met natuurlijk hét colbertje voor in de vroege ochtend en om s ‘avonds lekker aan te trekken. Overige items: Wit t-shirtje Scotch R’belle – Ketting Beadies – Shortje Blue Rebel – Hoedje Zara – Colbertje Supertrash – Zonnebril H&M – Slippertjes Havaianas

supertrashgirlsComfortabel outfitje! Colbertje Supertrash – Gympen Nike – Legging Molo – Jogging tuniek Scotch R’belle – Armbandjes Beadies

Welke outfit vind jij de leukste?

 

Tags: , , , , , , ,

0 Reacties

  • door Rozalinde
    Posted 16 mei 2013 08:29 0Likes

    Ja dat jasje is te gek en inderdaad erg leuk om verschillend te combineren.

  • door Maureen Vogels
    Posted 16 mei 2013 07:21 0Likes

    wauwwww vind ze beide gaaf!!!

Plaats een reactie