JUUL IN INDIKIDUAL


Door Jerr:

Ik laat jullie deze week Juultje zien in één van mijn favorieten. Namelijk in het merk Indikidual. Indikidual is een Brits/Zweeds unisex kinderkledingmerk en nog vrij nieuw in Nederland. Het merk maakt hoogwaardige kinderkleding voor kinderen in de leeftijd tot 7 jaar. De mix van praktische en comfortabele kleding geeft kinderen een expressief en individueel uiterlijk. Alle kinderkleding van Indikidual is gemaakt van organisch katoen en is met oog voor detail ontworpen. Voor de voorjaarscollectie van 2013 liet Indikidual zich inspireren door geometrische patronen en dat zie je duidelijk terug in de kinderkleding.

Voor Juul shopte ik een leuk lekker wijdvallend blousje met een geo zwart witte print. Het blousje is nog wat ruim, maar dat vind ik helemaal niet erg! Dit doe ik bij die meiden truitjes wel vaker. Nu valt het als een iets langer tuniekje maar dit is echt zo’n truitje die ook zeker nog door kan als een hip shirtje op bijvoorbeeld een leuke jeans. Ik werd spontaan verliefd op dit shirtje toen ik de combi zag met de zwart wit gestreepte broek -zie foto-. De broek is ook van Indikidual en deze moet ik er echt nog even bij shoppen.

Direct Indikual shoppen bij Purestarters.nl

indikidual

Juul set 1 indikidual

Hier heb ik het blousje gecombineerd met een geel/oranje sjaaltje -ook Indikiduals- en een zwarte legging

Juul setje 2 indikidual

Hier draagt Juul het Indikidual blousje met een fleurige bloemen legging. Gewoon doen, een gedurfte combi die je misschien niet zo snel uit de kast pakt maar daarom juist leuk en uniek!

Juul set 3 indikidual

Hier is Juultje “netjes gekleed” met een leuk blauw wit gestreept vestje van de Hema

Juul set 4 indikidual

Hier draagt Juul het blousje gecombineerd met leuke donkerblauwe jeans

Juul liggen

 

Juul is blij met indikidualJuul is erg blij met haar Indikidual blousje! Ben jij ook enthousiast geworden van dit blousje? Kijk dan even bij één van de fijnste webshops Purestarters! Ik kan je vertellen, de rest van dit merk is ook zeker het bekijken waard!

Klik hier om naar de webshop Purestarters te gaan

 

Tags: ,

Plaats een reactie