JUUL IN LÖTIEKIDS


Door: Jerr

Ohw zwijmel, mijn kleine babygirl in een mooie kleine babyromper van Lötiekids! Al vanaf dag 1, dat Free ons Lötiekids uit Barcelona liet zien was ik verkocht. Hebben, hebben, hebben, dacht ik toen ik deze basic baby en kinderlijn zag. Dat denk ik helaas wel vaker en dan neig ik voor Juul vaak naar dezelfde kleuren. Deze keer wilde ik het eens anders aanpakken. Ja ok, oud roze en dat zachte crème staat haar echt geweldig maar een beetje verandering mag best. Het werd een beetje eentonig in haar kledingkast. Daarom vond ik deze kleur romper zo mooi! Het matchte ook perfect bij haar kleur ogen, die hierdoor meer opvallen. De leuke all over print met huisjes vond ik ook het einde.  Sowieso heeft Lötiekids erg leuke all over prints. Denk maar weer even aan de visjes en de fietsjes waar Free over schreef, te leuk!

De kleding van Lötiekids is haast aaibaar, zo zacht. Heel geschikt voor de allerkleinste. Dit is dan ook zeker niet het laatste item dat Juul van Lötiekids in haar kast krijg! Helaas is de collectie van Lötiekids nog niet in Nederland verkrijgbaar. Wel kan je shoppen in de webshop van Lötiekids, want zij verzenden heel graag naar Nederland! En het goede nieuws, speciaal voor de fans Kindermodeblog willen ze nu gratis verzenden naar Nederland!! Dus wacht niet langer en shop het superhippe en betaalbare Lötiekids uit Barcelona. Dan komt snel een heel leuk Spaans pakketje jouw kant op…..

Gratis verzenden met code: KINDERMODEBLOG
Ga naar de webshop van Lötiekids

Juul in Lotiekids

Juul zit op bank

juul eet brood in lotie

 

Lötiekids webshop

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Eva
  Posted 7 maart 2013 09:06 0Likes

  Wat een super leuke blog en merk!!! En die kortingscode..top!

 • door david // lötiekids
  Posted 7 maart 2013 10:24 0Likes

  Hi Jerr!
  Jull looks great, thanks a lot for the lovely pictures, we are very pleased to offer free shipping to our dutch customers from your blog!
  Groetjes
  David // lötiekids

 • door Maria Bal
  Posted 7 maart 2013 15:52 0Likes

  Hoe valt dit merk qua maat?

 • door Himsha Kramers
  Posted 7 maart 2013 19:27 0Likes

  Jaa wil ik ook weten leuk !!

 • door Jerrine Vermeulen
  Posted 8 maart 2013 18:37 0Likes

  Je kan hem het beste iets ruimer kopen! Juul is nu 8 maanden oud en heeft dit rompertje in mt 12mnd – nu nog iets te ruim-

Plaats een reactie