GEKLEURDE BROEKJES VOOR BOYS


In deze blogpost alleen kinderkleding voor stoere boys! Ook voor jongens is er genoeg leuke, gave, hippe kinderkleding, maar je moet nét even wat beter zoeken of nét de juiste draai vinden om de allerleukste items te vinden!

Daarom helpen wij je graag een handje! Volgens de laatste kindermode trends mogen onze boys lekker rocken in hun gekleurde outfits. Alle kleuren zijn dit seizoen geoorloofd: niks moet, alles mag. Waar je voorheen misschien geneigd was om ‘lekker makkelijk’ een stoere spijkerbroek te scoren, gaan we dit seizoen een stapje verder. We gaan voor gekleurde broeken!  Wij hebben de leukste voor je verzameld. Kijk je mee en laat je ons weten welke jij gaat scoren voor je zoontje(s)? 🙂

gekleurdebroekenHippe boys dragen gekleurde broeken dit voorjaar, kijk maar naar dit coole ventje 🙂
Alle broekjes die je hierboven ziet zijn van de zomercollectie van Vingino

kleurToffe kleurtjes, lekker lente-proof 😉
Lichtblauw broekje – Blue Rebel
Oranje broekje – Scotch & Soda
Geel broekje – Scotch & Soda
Gympen (matchen bij elke broek) – Bumpers

gekleurdebroekenGa jij voor groen, oranje, geel of blauw?

Tags: , ,

Plaats een reactie