STIJL JE LOOKBOOK ORANJE EN WIN!


Dit jaar gaan we een hele bijzondere dag vieren, namelijk de Kroningsdag! Na 33 jaar gaat koningin Beatrix haar zoon Willem-Alexander de macht overdragen. Op deze dag gaan we ons extra uitdossen in het oranje! Om alvast een beetje in de stemming te komen, hebben wij hebben in samenwerking met name it een superleuke kroningsactie actie opgezet.

Speciaal voor deze bijzondere dag heeft name it een collectie gemaakt die he-le-maal oranje kleurt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oranje tutu rok voor je dochter? Of een gave oranje jeans voor je zoon? En natuurlijk kunnen de kids al deze items na de Kroningsdag ook nog lekker door dragen, want oranje zien we heel veel terugkomen deze zomer.

Wat moet je doen?
Maak op Kindermodeblog je eigen lookbook en selecteer daarin één oranje item van name it. Deze oranje items vind je onder het kopje ‘shops’. Als je jouw leukste oranje item hebt geselecteerd kun je aan de slag: mix erop los en kies je favoriete items -uit de verschillende shops- die jij het leukste vindt passen bij je gekozen oranje name it item. Om mee te doen klik je hier.  Wanneer je jouw lookbook klaar hebt en wilt publiceren, vink dan onder het kopje ‘lookbook actie’ ‘Kroningsactie name it’ aan, om in aanmerking te komen voor het winnen van de name it outfit. En geef in de omschrijving aan voor wie jij een oranje outfit wilt winnen. Graag de naam van het kindje en zijn of haar maat vermelden. 
—–> nameit

 

Hier alvast wat lookbooks inspiratie. Heel veel succes!!  Pas op, het werkt verslavend 😉

nameitoranjeactieKlik op het plaatje om je eigen lookbook te maken. Succes!

Deze actie is gesloten. De winnaars hebben van ons persoonlijk bericht (via Facebook) gehad.

Tags:

Plaats een reactie