Nieuw merk: Sawadi


Vandaag wil ik je graag voorstellen aan het merk Sawadi!  Dit merk zag in 2008 al het levenslicht -opgezet door de Nederlandse designer Fietje Lothmann- maar ik had mijn eigen levenslichtje er nog niet eerder op laten schijnen. Gelukkig liep ik tijdens het shoppen spontaan tegen Sawadi aan en waren Doutzen en ik beiden enthousiast. De stoffen zijn heerlijk zacht en de printjes veel te lief. Doutzen viel als een blok voor de roze bloemen jurk -in werkelijkheid een top- maar dit was toch écht een jurk volgens madame. De passie voor jurken is grenzeloos en met een maatje meer was problemo opgelost. Misschien heb je in Fabulous Mama al een glimp opgevangen, maar ik beloof je binnenkort een beter fotootje. Ook de ‘ballenjurk’ viel enorm goed in de smaak bij Doutzen. Zelf werd ik erg blij van de zachte zomerbroekjes en topjes, afgewerkt met gave strikken. Kortom, in Sawadi heb ik weer een fijn kinderkleding merk gevonden wat leuk mixed en matched met de rest van de kast. Binnenkort laat ik je zeker nog meer Sawadi inspiratie zien.

In de nieuwe collectie vind je ook heerlijk zomerse harembroekjes, die zeker niet té harem zijn als je begrijpt wat ik bedoel. Ze zijn er in verschillende printjes en kleuren, maar de printjes zijn mijn favoriet. Hieronder zie je Nanna in haar Sawadi harembroekje. Helemaal leuk voor de zomer!

Wat vind jij van Sawadi?

 Bekijk snel meer Sawadi collectie

Sawadi bloementop

Sawadi

Sawadi

Sawadi

Sawadi

 Naar de Sawadi site

Plaats een reactie