L’ETE BLEU BY BONPOINT


Door: Ileen

Alexander heeft een nieuwe zomercollectie nodig dus hop, de bugaboo in de auto en wat snackjes mee. Hopelijk kan meneertje het een paar uurtjes  uithouden want de laatste tijd heeft hij het niet zo op winkelen. De gps staat al ingesteld en een uurtje later staan we voor de parkeergarage van Le Bon Marche. Waarom zit het verkeer in Parijs nou altijd zo tegen?! Misschien moet ik toch maar eens de metro gaan gebruiken!? Maar we zijn er en hebben er zin in! Let the shopping begin!

Eerst maar eens op zoek naar wat basic items. Verschillende merken passeren de revu, maar Alexander’s oog valt al snel op een knal blauwe broek van het merk BONPOINT. “Mama, wow! Kijk! Mooi! Een blauwe broek”. Nu denk je waarschijnlijk, wat is er nou zo bijzonder aan een blauwe broek?! Alexander loves blue! En ook ik ben helemaal gek van gekleurde broeken en dus geef ik hem groot gelijk. Het is inderdaad een leuke broek. Gemaakt van 100 % katoen dus lekker ‘licht’ voor de zomer. Steekzakjes en mooi afgewerkt. Ik zie hem er al helemaal in lopen met zijn blonde haartjes, een door de zon gekleurd snoetje en stoere gympen. Aangezien BONPOINT een Frans merk is en dus klein valt, wil ik toch graag dat Alexander de broek even aantrekt. En inderdaad, maatje 2 kan net, maar ik kies toch maar voor een 3. De broek is nog een beetje aan de lange kant, maar hij is de laatste tijd zo hard aan het groeien.

We lopen verder nadat we hebben afgerekend, maar al snel zie ik een mandje staan met de laatste uitverkoop accessoires. Joepie! Ik ben dol op koopjes! Ik vis er een hip sjaaltje met cassette print uit, past goed bij zijn nieuwe broek! Een super begin van de dag!

BONPOINT is een Frans merk en bestaat al sinds 1975. De winkels zijn werkelijk waar een lust voor het oog. Hier wordt met zo veel zorg en liefde aan de modellen en materialen gewerkt. Dat zie je, dat voel je. Elk seizoen wordt met de grootste zorg een nieuwe collectie gepresenteerd.  De collectie van deze zomer heet L’été bleu (Blauwe zomer) en is ontworpen door creative director Christine Innamorato. Levendige kleuren, grillige printen en gemaakt van lichte materialen.

Alexander in Bonpoint

Alexander in Bonpoint

Alexander in Bonpoint

bonpoint boys

bonpoint girls

 

Ik ben al tijden verliefd op dit mooie Franse merk, wat vinden jullie van BONPOINT?

A bientôt!

Ileen