AMERICAN OUTFITTERS: NIEUWE COLLECTIE


americanoutfitter Yiihaaa! Alweer een levering binnen van een super leuk kinderkleding merk! Dit keer hebben we het over American Outfitters. Afkomstig van onze zuiderburen, maar met een zeer hippe en internationale look!

Wat ons erg aanspreekt in de collecties van American
Outfitters is het nonchalante stijltje, gemaakt van de mooiste
stofjes. American Outfitters staat bij ons bekend om hun mooie
afwerkingen en kleurrijke items. Kortom, de ontwerpsters van
American Outfitters hebben een errug goed oog voor detail.
Wij weten haast zeker dat jij jouw kids helemaal blij maakt met
items van deze collectie!

Want het fijne is: in de collectie van American Outfitters zitten ontzettend veel goede items, die hip zijn maar tegelijkertijd ook super lekker zitten, want ‘comfortabel’, is hun sleutelwoord. Goede basics, met vaak net dat ene detail maakt American Outfitters tot een lekker onderscheidend merk en dat past goed bij de gedachte van webshop OrangeMayonnaise. Hier shop je namelijk nu je leukste American Outfitters outfit!

De kleurrijke items in deze collectie zijn om te smullen: geel, rood, kobaltblauw en fel groen zijn het helemaal. Natuurlijk zijn het niet alleen maar felle kleurtjes: de felle kleurtjes kunnen gecombineerd worden met grijs, wit en donkerblauw. De items in deze laatste kleuren zijn stuk voor stuk dingen die wij echt graag in iedere kledingkast terug zouden willen zien, je kunt er namelijk alle combinaties mee maken! Vind je het lastig om zelf nieuwe combinaties te maken? Ook daarvoor kijk je even op OrangeMayonnaise! Kijk je mee naar het leuke American Outfitters?

AmericanOutfitters
Wij vinden deze nonchi look helemaal te gek!

american-outfitters-candy-tee
Candy candy!

AmericanOutfittersmeiden
Ook bij American Outfitters, lieve printjes…

 

americanoutfitterss1
Felle kleurtjes kun je lekker combineren met lichte basic items.

american-outfittershoodie
Stoere hoodie voor de boys!

AmericanOutfittersjongens
Eigenwijs printje met oranje longleeve, leuk op een licht spijkerbroekje.

En de US Army jacket is toch wel een van dé musthaves van de nieuwe collectie. Hebben hebben!

Voor de leukste items van American Outfitters check je OrangeMayonnaise

Tags:

Plaats een reactie