KINDERMODETREND: DIERLIJK EN GEVAARLIJK STOER


Het begon met een nieuw idee. De afgelopen weken probeer ik mijn lezers, vrienden en andere geïnteresseerden voorafgaand aan mijn volgende blog te triggeren met wat sneakpeek-foto’s van Sara Lou’s nieuwe outfit.  Het leuke daarvan is, is dat je op basis van de reacties alvast globaal kan polsen of de outfit in de smaak valt. Dit keer leverde het wat discussie op. Voor het eerst waren de reacties niet allemaal even positief (en dat hoeft ook niet). Een aantal reageerden wat geschrokken op de combi van Sara Lou. Zou het shirt met scull dan toch niet zo kindvriendelijk ogen als dat ik in eerste instantie had gedacht. Menig kledingwinkels hangen er vol mee, zowel voor volwassenen als voor kinderen. En naast in kleding, sjaals en mutsen worden de minisculls ook verwerkt in armbandjes, ringen, oorbellen en bedeltjes. Je zou bijna denken dat de trend al voorbij is…

Sara Lou scull shirt Zara
Toch wilde ik het proberen. Ik dacht laat ik eens gek doen en Sara Lou in een nieuw scull-shirt van Zara hijsen. Een mooie basic grijs shirt (daar blijven we toch altijd naar terug grijpen) met een scull van zachtroze, gouden en zilveren pailletten. Ze slaakte meteen een klein gilletje van blijdschap toen ze in de spiegel keek, maar ik zag dat ze toch even moest wennen. Of dat te maken had met de afbeelding van de scull of de glimmende pailletten, daar ben ik nog niet achter. Echter, ze heeft de hele middag OOOHHH geroepen en aan de pailletten gefriemeld, dus mijn inziens is het een hit. Overigens moesten mijn schoonouders dit weekend ook even wennen. Gelukkig mocht ik het van Sara Lou combineren van een té stoere leopard legging. Je zou denken dat het in eerste instantie ietwat druk oogt, maar ik vind het juist het kekke combi van gevaarlijk stoer met dierlijke invloeden. Het donkerblauwe wollen vestje van Petit Bateau (lekker kak) houdt de panter nog een beetje in toom 😉

Sara Lou scull

De meeste looks van Sara Lou zijn vaak wat rustig van kleur en bestaan voornamelijk uit basics met een item met prints, een stipje of een streepje, zoals bijvoorbeeld in de laatste blog van Name It. Nu durfde ik de uitdaging aan om eens wild uit te pakken. Zo zie je dat je met rustige kleurencombi’s ook ruig en gevaarlijk uit de hoek kan komen.
Sara Lou scull spelen
Sara Lou wil graag weten wat jullie van haar look vinden?! Bedankt en tot volgende week!   

Sara Lou Zara scull

 

Tags: , ,

26 Reacties

 • door Mirjam Cörvers
  Posted 27 februari 2013 19:17 0Likes

  Super leuk!! Mijn meisje is pas 7 weken en zou willen dat ze deze stoere outfit al aan kon!!!

 • door Marieke Smit
  Posted 27 februari 2013 19:18 0Likes

  Ik vind het superrrrr…

 • door Carola Sommer-Nickolson
  Posted 27 februari 2013 19:20 0Likes

  Superleuk!! Je kunt haar volgens mij alles aantrekken 🙂

 • door Christel Leonie
  Posted 27 februari 2013 19:21 0Likes

  Ik hou van verschillende stijlen! Mijn dochter Liv heeft ook shirts met skulls maar ook enorme kakblousjes. Afwisselen is juist leuk!

 • door Marieke Klein
  Posted 27 februari 2013 19:39 0Likes

  Eerlijk, ikzelf moet ook wennen aan de skulls. Zelfs voor mezelf heb ik nog geen een item met een skull!
  De outfit van Sara-Lou vind ik wel heel erg leuk, maar ook gewaagd! Panter met een skull!!!
  Het staat haar in iedergeval weer erg leuk!!!! Maar voor mijn eigen dochtertje van net 2, vind ik het nog ietsjes te!

 • door Vera Lardinois
  Posted 27 februari 2013 19:48 0Likes

  Ik vind haar outfit helemaal geweldig,Daan!!! Enne…..het was weer gezellig om te lezen!! X.

 • door Kinderstappers Kinderschoenen
  Posted 27 februari 2013 19:57 0Likes

  Zo'n lief snoetje met zo'n stoere outfit eronder, geweldig! Het ligt er dus maar net aan wie het skull shirt draagt en hoe je 'm combineert. 🙂

 • door Linda Kuil-Kruidhof
  Posted 27 februari 2013 20:03 0Likes

  Sorry ik vind dit een verschrikkelijk shirt, de legging vind ik wel leuk

 • door Annemiek Prins
  Posted 27 februari 2013 21:33 0Likes

  geweldig kind met een geweldige outfit.. ze ziet er weer top uit!!

 • door Brigit Bastiaans
  Posted 28 februari 2013 06:16 0Likes

  Ik vind het helemaal TOP!!

 • door Claudia Ligthart
  Posted 28 februari 2013 07:59 0Likes

  Skull is ff wennen maar door de pailletten toch mooi. De legging is erg mooi.
  Ook van Zara?

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:34 0Likes

  Thanks, nog heel even wachten. Het gaat al zo snel!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:35 0Likes

  Dank je!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:35 0Likes

  Dank je wel! We blijven zoveel mogelijk outfits proberen 🙂

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:35 0Likes

  Vind ik ook, dank je!!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:36 0Likes

  Dank voor je berichtje. Ik twijfelde ook nog een beetje daarom vind ik het leuk om al jullie reacties te ontvangen. Thanks!!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:36 0Likes

  Wat lief, dank je Veer X

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:36 0Likes

  Bedankt voor je leuke reactie!!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:37 0Likes

  Dank voor je reactie. De legging is een 'keeper'.

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:37 0Likes

  Dank je lieve Miek Xx

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:37 0Likes

  Thanks voor je lieve reactie X

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 08:38 0Likes

  Dank voor je leuke reactie. Ja de legging is ook van Zara. Shop ze 🙂

 • door Ilse Richters-thijs
  Posted 28 februari 2013 09:38 0Likes

  Mag best n keer lekker stoer!! En dan dat snoetje maakt t toch helemaal goed. Ze kan t hebben 😉 x

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 11:25 0Likes

  Wat lief, dank voor je reactie. Ik zal alles bewaren voor jouw kleine meid 😉 X

 • door Lena Gavrilina
  Posted 28 februari 2013 11:29 0Likes

  So cute! Loving the sculp! the friendliest sculp ever!

 • door Danielle Wildemast
  Posted 28 februari 2013 16:35 0Likes

  That is so sweet Lena! Thanks! X

Plaats een reactie