MET CLAESENS HET WATER IN


De badkleding van Claesen’s is berucht. Ieder seizoen komt dit Nederlandse merk met een collectie, waar je spontaan mee in het water wilt duiken. Baantjes trekken voor je zwemdiploma, naar een wild water paradijs of lekker spelen met een schepje en emmertje op het strand. In de zwembroeken, badpakken en geweldige bikini’s van Claesens’s kan het allemaal. Bovendien ben je niet alleen waterproof, maar ook lekker trendy met deze leuke items.
Van snoeperige bikini’s, real life sea prints tot de bekende ruit en hawaï prints, de nieuwe collectie heeft voor ieder wat wils. De collectie is hip maar toch tijdloos te noemen. En lost but not least, de badkleding van Claesen’s is erg fijn geprijsd. Hoewel het misschien nog wat vroeg voelt om nú al badkleding te shoppen, wil je straks toch echt niet misgrijpen en uren op zoektocht moeten….Veel succes met kiezen!!

Ps. Wij zijn ook helemaal weg van de tie (en dip) dye shorts. Jij ook?

Shop nu de badkleding van Claesen’s  

 

bikini claesen'sbikini claesen's
blauwe bikini claesen'svissen badpak claesen'szwembroek claesens

baby broekjezwembroek vissen zwembroek

tie dye short claesen's

tie dye short claesen's Claesen’s badkleding shoppen bij Kixx

Plaats een reactie