NANNA IN SCOTCH EN CLAESEN’S

Trek in een stukkie ananas? Deze tropische vrucht is fashionable hot! Nanna draagt een superleuk en trendy hemdje van Claesen´s op een mintgroen rokje van Scotch R’Belle.  Ja, weer die geweldig groene kleur die zo lekker zomer´s aandoet en gemakkelijk combineert met veel verschillende kleuren. Op frisse dagen draag je een leuk vest op deze outfit. Ik hou erg van grof gebreide vesten, dus kies nu het nog niet tropisch heet is voor dit mooie Antony Morato vest. Maar een fijn gebreid blauw of grijs vestje – of een andere kleur- kan natuurlijk ook. Get inspired!

Klik hier voor meer details van dit rokje OF hier voor het hemdje

655665

an12345-001

an12345667
Rokje Scotch R´Belle
Hemdje Claesen´s
Vest Antony Morato
Schoenen Ocra

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie