Love to shop….


Door: Carola

De meeste moeders vinden het een feestje om te gaan shoppen voor hun kind. Of het nu online is of in een stenen winkel, het blijft leuk om de nieuwe collecties te bekijken.

Peppe is een stoer en ondeugend ventje. Hij kan veel hebben qua kleding. Een skinny jeans met t-shirt of trui staat hem het leukste. Lekker met een eigenwijs printje of gekke opdruk erop en hij is om op te vreten. Ik hou heel erg van online shoppen en heb de meest leuke webshops al bekeken, maar toch vind ik het ook heerlijk om de kleding in het echt te  bekijken. Hoewel ik zelf in een kinderkledingwinkel werk ( IKKS ) en daar veel kleding voor Peppe vandaan haal, woon ik toevallig ook direct naast een andere geweldig leuke kinderwinkel, Jantje. Ik loop er elke week wel even naar binnen om te zien of ze  nog nieuwe dingen erbij hebben gekregen en de etalages zien er altijd zo geweldig uit zodat je wel naar binnen moet gaan. Peppe vindt het ook niet erg om daar heen te gaan want ze hebben een speelhuisje in het midden van de winkel en diverse fietsjes en zelfs een keukentje waar hij lekker zijn gang mee kan gaan. En dan kan mama lekker shoppen…..!

De merken die ik geweldig vind bij Jantje zijn Tumble ‘n Dry ( geweldig dat ze nu ook de babylijn hebben zodat ik niet verlekkerd hoef te staren naar de collectie die hij voorlopig nog niet past ) Petit Bateau voor de rompers, Retour, CKS en Funky XS. Stoer, eigenwijs en mooie kwaliteit.

Hier een aantal foto’s van Peppe in zijn nieuw gescoorde kledingstukken uit Jantje de Kinderwinkel….
Een t-shirt van Retour, t-shirt van CKS met stoere tekst en een gave trui van CKS.

fotocollage peppe

Spelen en shoppen, ideale combinatie voor mama en Peppe…..

Peppe in de keuken

Peppe lekker aan het ‘koken’…. Mama lekker aan het shoppen.

spelen in het speelhuisje

etalage zomer 2013 jantje

Tags:

0 Reacties

  • door Marloes Wessels- van Drunen
    Posted 23 februari 2013 20:47 0Likes

    Leuk!!! Ziet er gezellig uit. Philip heeft ook verschillende items van jantje 😉

Plaats een reactie