LOVE TO SHOP


Door: Renske

Hoi, ik ben Renske, 34 jaar, samenwonend met Michel in Den Haag en mama van Julie (2 jr en 5 mnd) en Phileine (bijna 7 maanden). 4 dagen in de week werk ik als communicatie coördinator in het centrum van Den Haag. Daarnaast is 1 van mijn hobby’s (online) shoppen, vroeger veel voor mezelf maar inmiddels wint de kinderafdeling het van die van de dames. Eenmaal per 2 weken hou ik jullie op de hoogte van mijn ontdekkingen in de kindermodewereld.

Sinds ik moeder ben zijn er een hoop dingen veranderd, logisch natuurlijk! Een heleboel van deze dingen zijn vanzelfsprekend en op andere dingen word je weer (voor zover mogelijk) voorbereid door je moeder, schoonmoeder, zus, vriendinnen en anderen die je voor gingen. Wat ik zelf (en ik denk dat je mij onder de noemer “redelijk shopverslaafd” kan zetten) nooit voor mogelijk had gehouden is dat shoppen voor je kleintje NOG veel leuker is dan voor jezelf!!!
Vanaf mijn eerste zwangerschap ging er een nieuwe wereld voor me open! Waar ik vroeger voor cadeautjes niet verder zocht dan H&M en Hema ontdekte ik nu een walhalla aan (web)shops voor alles wat met minikleding te maken heeft. Mijn voorliefde voor panterprintjes groeide en groeide, Zara kids bleek inderdaad geweldig en ik ben verliefd geworden op de zachte stoffen van Emile et Ida, te gekke printjes van Mini Rodini, laarsjes van Clic, babyschoentjes van Donsje, spijkerbroekjes van Tumble & Dry en…en…en….heb je even?

Ik probeer mijn dochters girly maar toch stoer aan te kleden en combineer merk kledingstukken met basics en budget items. Volgens Michel kleed ik onze meisjes zoals ik mezelf kleed……. heerlijk toch twee mini-me’s!!
Stiekem moet ik toegeven dat het momentje ’s ochtends, waarbij ik de outfitjes van beide meisjes samenstel, een van de leukste momenten van de dag is. Vanmorgen haalde ik voor Phileine een van mijn favorieten uit de kast! Toen ik deze heerlijke sweater van Emile et Ida in mijn handen had was ik verkocht. De stof is superzacht en als er een printje met een dier op staat is het bij mij al snel goed. Phileine draagt ‘m hier op een gestreepte legging met een heel klein ribje van Lindex met mijn old-time-favorite panterschoentjes uit een oude Zara Home collectie. Als zij er dan de hele dag zo happy en tevreden bij zit kan dat niet anders komen dan doordat ze zelf ook zo blij is met d’r mooie outfit toch? 🙂

Je kunt hier Emile et Ida shoppen

Phileine 4

Phileine 3

Phileine 6

Phileine 5

Phileine 2

Phileine 1

 Je kunt hier Emile et Ida shoppen

Ziet Phileine er niet onwijs schattig uit?

Tags: , , , ,