LOVY kindersierraden; voor Valentijn en dierbare momenten


Door: Jo De kogel was door de kerk. Oftewel het gaatje door de oor. Faye zeurt er al jaren om, maar ik bleef volharden; gaatjes stelden we nog even uit.

Maar toen kocht ik haar om. Nu lijkt dat in deze tijd algemeen geaccepteerd, dus geen nood; als zij haar A-diploma zwemmen zou halen kreeg ze gaatjes. Een mijlpaal in haar jonge leventje die beloond moest worden met persoonlijk kado. En toen tja, de bandjes passeerde in een noodvaart de revue en madame had na krap een jaar haar A-diploma in the pocket. Nog diezelfde middag stonden wij vlak voor kerst – ik huiverig zij enthousiast– op de stoep bij de juwelier en liet zij zonder te blikken of blozen gaatjes in haar oren schieten.

Eigenlijk had ze creolen willen hebben a la mama die al sinds jaar en dag uitgetekend kan worden met veel te grote ringen in haar oren. Ik kan mijn eerste paar nog herinneren; brugklas. En ook het commentaar van mijn ouders toen ben ik niet vergeten…..(hint het begint met een z- en eindigd op -igeuner).  Maar wars als ik was en ben trok ik mij daar niets van aan.  Enfin, weken van research in speelgoedwinkels later (liefst groot en bling-bling) werden het dus zilveren knopjes met een klein hartje . Zilver was 1 van mijn 2 voorwaarden daar allergie een genetisch component in de familie blijkt te zijn.  En de 2e voorwaarde was dus niet te groot van formaat. Waarmee 90% van diva’s selectie al afviel…. Veel discussie’s voorafgaand ging ze overstag; na de magische 6 weken druppelen en draaien mocht ze kleine ringetjes. Nu is 6 weken voor een 6-jarige niet te overzien, dus we telden af naar opa’s verjaardag. En eenmaal opa’s kado in mijn kast gespot wist ze dat DE GROTE dag naderde; ringetjes!

Ook mama’s doen research en zo belandde ik op de site van LOVY. Aaargh; wij vrouwen houden van sieraden (subtiele hint richting Valentijn heren) en hier ging ik toch wel van kwijlen. Zoek je kindersieraden van luxe materialen (zilver,parels en kristallen) om te geven voor speciale momenten dan ben je bij LOVY  aan het goede adres! LOVY (spreek je uit als là-vie) is een samenvoeging van de woorden ‘lucky’ en ‘lovely’, in 2008 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een eigen studio in Den Haag, diverse verkooppunten en een eigen webshop. De filosofie achter dit kindersieradenmerk is bijzondere momenten (geboorte, doop, 1e verjaardag, etc) koesteren en vastleggen. Daarom worden alle sieraden in een luxe bewaardoosje geleverd met een klein wenskaartje om jouw boodschap van dat moment op te schrijven. Daarmee wordt het een persoonlijk kado voor nu, maar ook voor later om te bewaren voor altijd en door te geven aan volgende generaties. De sieraden zijn handgemaakt, sterk van materiaal en ook niet onbelangrijk anti-allergeen. Verkrijgbaar voor baby’s, meisjes EN jongens.

LOVY creolen

LOVY
Spannend...

LOVY kinderoorbellen_creolen

LOVY creolen en armband

Naast subtiele oorringetjes prijkt er sinds dit weekend heuse armband met zoetwaterparels en een kroontjeshanger om haar pols genaamd Cute Princess. En als je geboren bent op 30 april (ai, pijnlijk onderwerp beste Alexander) is dit gewoon meant to be. Jade zit inmiddels in bandje 2 en met de beloofde naamketting is mijn verwachting dat ik binnenkort weer mag bestellen….

LOVY kinderarmbandje Cute Princess
LOVY kinderarmbandje Cute Princess

lovy_armband_kroontje

zwemmen Faye
Spannende momenten voor een 6-jarige....
Faye zwemdiploma A
HET bewijs
LOVY naamketting
En hier doet Jade haar best voor: LOVY naamketting
Jo&Faye
Creolen a la Jo aldus wishlist Faye...
baby_armbandje_cute_princess_detail
baby armbandje

lovy_star_turquoise

Afgelopen week: * scoorde ik nog 2 winterjassen voor Jade en Olivia met 70% korting voor volgende winter * kocht Jade haar eerste zelfgespaarde jurkje….van K3 welteverstaan * werden de snowboots – zucht- weer van zolder gehaald

 

Tags:

2 Reacties

  • door Esther Buitendijk
    Posted 11 februari 2013 16:21 0Likes

    Leuke blog weer Jo! En gefeliciteerd met Faye! Een bijzonder cadeau hoort daar zeker bij. X

  • door Debbie Van Dam
    Posted 11 februari 2013 16:38 0Likes

    Heerlijke blog om te lezen! Wat een groot gehaald succes! You go Faye!

Plaats een reactie