Name it in iedere kinderkast


Het merk name it heb ik goed leren kennen toen ik nog bij Noahs werkte. Wat me toen al opviel was dat super veel moeders vragen naar het merk name it. Gelukkig kon ik ze altijd ja verkopen, want Noahs combineert bekende duurdere merken met het zeer betaalbare name it. Net zoals ik dat zelf altijd doe. Name it combineer ik kris kras door elkaar met de rest van Doutzen’s kast.
Al vrij snel begon ik door te krijgen waarom name it zo gewild is. Opvallend is de prijs kwaliteit verhouding, want die is gewoon perfect. En, name it wordt continue in kleine hoeveelheden uitgeleverd. Dit betekent dat je telkens weer iets nieuws van name it kunt verwachten. Dat maakt het extra leuk en verrassend. Name it heeft echt voor ieder wat wils. Rustigere basics, maar ook zeer trendy en volwassen items, direct ingespeeld op de laatste trends. Zo kunnen we zeer binnenkort shirts met opvallende dierenkoppen en overall bloemenprint items verwachten.
Omdat ik vind dat name it in geen enkele kinderkast mag ontbreken -en omdat we jou op Kindermodeblog als eerste op de hoogte willen brengen van de nieuwste items- gaan wij je vanaf nu iedere week inspireren met name it blogs. En omdat ik je graag wil laten zien dat name it bij alle kindjes en stijlen past, ga ik gebruik maken van verschillende kids met verschillende looks en niet alleen van Doutzen. Vandaag schiet ik af met Nanna, die hier een geweldig Neon Jacket draagt. Dit leuke opvallende jasje kun je op vele verschillende manieren combineren, maar Nanna draagt dit op een simpel gestreept shirtje, met stoer jeans short en maillot eronder. Dit jasje draag je nu lekker warm -thuis of op school- maar is straks de perfecte zomerjas. En de prijs? €26,95

Dit jasje ligt vanaf vandaag bij 56 name it verkooppunten in Nederland. Bel snel naar jouw dichtstbijzijnde NAME IT verkooppunt om te vragen of dit leuke item hier verkrijgbaar is.

Meer Name it? Naar de webshop

Nanna in Name it jasje

name it kinderkleding

name it kinderkleding

name it kindermode

 

Nameit.com

Tags: , ,

2 Reacties

  • door Silvia van Tongeren
    Posted 14 februari 2013 12:37 0Likes

    En de vertegenwoordigster van overijssel is ook een super leuke meid.

  • door Anne van Brummen
    Posted 9 maart 2013 12:41 0Likes

    Wat een leuk jurkje ook! Waar is die van?

Plaats een reactie