NANNA IN NAME IT

Gister kon je al een glimp opvangen op Instagram & Facebook, van onze shoot met Nanna. Ik kleedde haar van top tot teen in name it, omdat ik deze outfit, bestaande uit een legging en een shirtje helemaal het einde vind. Zowel de legging als het shirtje zijn van lekker zacht stretchy materiaal en heerlijk zomers! Het licht gele shirtje oogt misschien wat basic, maar heeft toch net wat extra’s door de kleurige studs op de schouders. Uiteraard in Aztec print, net als de legging. Net als vorige zomer, zijn aztec prints nog helemaal hot! Deze twee items combineren dus perfect bij elkaar. Ik zeg, een lekker zomerse outfit! Get inspired….

name it kinderkleding

Benieuwd naar een name it verkooppunt bij jou in de buurt? Bekijk hier de lijst met winkels

  of shop deze items lekker vanuit je luie stoel

 

 

Wat vind jij van deze outfit? Plaats gerust een reactie onder deze blog!

Tags: , , ,

Plaats een reactie