Sara Lou’s liefde voor Vans


Vorige week hebben we al onwijs kunnen genieten van het heerlijke lentezonnetje. En dat zonnetje ging gepaard met een kort migraine aanvalletje voor mama en lekker buitenspelen voor Sara Lou. Maar door de positieve zonnestralen kregen we wel allebei kriebels in onze buik én shopdrang.

Een paar weken geleden hebben we al enige research verricht naar nieuwe sneakers voor de mooie lente- en zomerdagen. Vorige week gingen we eindelijk overstag en hebben super kekke nieuwe ‘girlie kinder Vans gekocht, licht grijs met felroze. De webshop van Daan & Lotje puilde uit met nieuwe collecties neon getinte outfitjes met bijpassende sneakers. Lyrisch zijn we!

VANS

 

VANS Sara Lou

 

VANS Pink

De katoentjes zijn nu nog een beetje fris aan de voeten, maar we hebben wel alvast een modeshow gelopen voor de vaste bloglezers. Uiteraard moesten we nog wel even wat leuke combi’s shoppen in passend kleurenpalet, waaronder dit hartenjurkje van H&M. Ter inspiratie een paar hippe foto’s van Sara Lou en wat items uit de nieuwe collectie van Vans.

Sara Lou Vans

 

Sara Lou hearts

 

Sara Lou Vans

Sara Lou Vans

Sara Lou drinks

Nieuwe collectie Vans verkrijgbaar op Daan & Lotje

VANS DaanLotje

VANS DaanLotje

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie