Kindermodeblog op Playtime Paris


Door: Esther

Wat zijn Jerrine en ik toch twee bofkonten! Wij mochten afgelopen weekend voor Kindermodeblog naar dé kindermodebeurs van Europa: Playtime in Parijs! Goed voorbereid gingen op pad, want in een dag tijd wilden we zo veel mogelijk leuke en nieuwe merken (voor jullie) spotten. En bovendien hoopten we veel kidsfashion inspiratie op te doen. Bepakt met fototoestel, notitieblok en plattegrond gingen we op pad.

PlaytimeParis #kindermodeblog

Merken van over de hele wereld hebben zich afgelopen weekend verzameld op Playtime in Parijs. Er waren labels uit Amerika, Letland, Japan, België, Frankrijk, China, Scandinavië, Duitsland, Israël en natuurlijk was ook ons eigen kikkerlandje vertegenwoordigd. Jerr en ik zijn toch erg trots op het Nederlandse en alom bekende Imps & Elfs en het mooie Amsterdamse merk Gray Label!

De zomer- en wintercollecties liepen een beetje door elkaar heen. Zo liet Bobo Choses -in de top3 van onze lievelingsmerken- haar herfst/wintercollectie 2013/2014 zien. Zij maken komende winter gebruik van de ‘stonewash’ techniek. De kleding krijgt hierdoor een versleten look. En ook zul je veel muziekinstrumenten in de collectie terug gaan zien. We kijken er nu al naar uit.
Emile et Ida liet ons hun mooie zomercollectie zien. Wat word je daar blij van! Ze maken gebruik van veel frisse neon kleuren en leuke prints. Vanaf half februari al in veel (web)winkels te verkrijgen!Emile et Ida SS13 PlaytimeParis #kindermodeblogEmile et Ida -Frankrijk- PlaytimeParis

Ook Atsuyo et Akiko uit New York maakte ons blij met hun vrolijke zomers kleuren, gecombineerd met pasteltinten!
Atsuyo et Akiko SS13 PlaytimeParis #kindermodeblogAtsuyo et Akiko -New York- PlaytimeParis

In de Italiaanse herfst/wintercollecties voor 2013/2014 is er minder kleur terug te vinden. Net als veel Franse merken houden zij het heel neutraal qua kleur; basic en nude. Ze combineren verschillende stoffen en maken gebruik van andere bewerkingstechnieken. Het merk Dreamers bewerkt bijvoorbeeld het textiel met verf.
Dreamers AW13 PlaytimeParis #kindermodeblogDreamers -Italië- PlaytimeParis

Caffe d'Orzo AW13 PlaytimeParis #kindermodeblogCaffe d’Orzo -Italië- PlaytimeParis

In de Spaanse merken is meer temperament en kleur terug te vinden! Het merk Belucky bijvoorbeeld. Zij zijn heel uitgesproken in kleur en print. Vooral dieren en piraten zie je in de herfst/wintercollectie. Als moeder van een stoere knul, hou ik hiervan! Nieuw gespot: De collectie van Picnik is wat minder uitgesproken, maar wel kleurrijk. Jerr is fan!
Belucky AW13 PlaytimeParis #kindermodeblogBelucky -Spanje- PlaytimeParis

Picnik AW13 PlaytimeParis #kindermodeblogPicnik – Spanje- PlaytimeParis

Ook andere merken doen gezellig mee met het kleurenfestijn. Nununu wisselt de kleur goed af met wit, zwart en jeanslook. De prints mogen hier natuurlijk ook niet ontbreken. Bij het merk Milk on the Rocks moet je bijna je zonnebril opzetten, zo fel zijn de kleuren. De tijgerschoenen zijn te gek vinden wij!
Nununu AW13 PlaytimeParis #kindermodeblogNununu -Israël- PlaytimeParis

Milk on the Rocks AW13 PlaytimeParis #kindermodeblogMilk on the Rocks -New York- PlaytimeParis

Er zijn nog zooooooo veel merken die we nog niet genoemd hebben, maar ongelofelijk tof zijn. Shampoodle komt bijvoorbeeld met een gave herfst/wintercollectie en ook het Japanse merk Franky Grow is te gek! Ook hebben we veel nieuwe merken gespot zoals Moch Nini, Hebe en Bonnie Baby London. Teveel om nu allemaal te laten zien. Maar binnenkort zeker meer over deze gave merken op Kindermodeblog, inclusief onze foto’s genomen op PlaytimeParis.

Tags: , , , ,

Plaats een reactie