Style zelf je items van Juggleangels


Nog zo’n leuk en vernieuwend kinderkleding label wat ik tegenkwam op de Kleine Fabriek; JuggleAngels! Alle items kun je zelf pimpen en stylen met talloze verschillende accessoires  Zo kun je van hetzelfde jurkje of rokje, wel meer dan 40 verschillende jurkjes of rokjes maken. Alle accessoires zijn gemaakt van hippe stoffen en motiefjes. Denk aan sterretjes, panter, bloemetjes of lekker glitterend; pailletten!
Wie denkt dat JuggleAngels alleen voor meisjes is, heeft het mis. Ook fashionable boys kunnen van accessoires en items wisselen. Vandaag zin in een geruite capuchon op een stoer vest, morgen zin in een sterretjes capuchon? Alles kan, want alles is mogelijk! Neem snel een kijkje op JuggleAngels om te zien wat dit label je allemaal te bieden heeft.

 

Juggle Angels

Juggle Angels

Juggle Angels

Juggle Angels

Juggle Angels boys

Juggle Angels boys

Juggle Angels boys

Juggle Angels accessoires
Wat vind jij van JuggleAngels?

Tags: , , ,

Plaats een reactie