4FUNKYFLAVOURS NIEUWE ZOMERCOLLECTIE


4Funkyflavours is uitgeleverd en daar worden we enorm blij van! Want wat ziet de kinderkleding van 4FunkyFlavours er weer mega vrolijk uit. We zien veel kleur, leuke speelse printjes en een hoop sweatstofjes. En stiekem hebben wij de kinderkleding van 4FunkyFlavours ook al even mogen voelen en we kunnen bevestigen, de kleding is ook nog eens super zacht. Vamos a la Playa! 4FunkyFlavours neemt je deze zomer mee naar het strand om te spelen en te ravotten, want niet onbelangrijk, kinderkleding moet echt wel tegen een stootje kunnen. Sommige items van de nieuwe zomercollectie zijn heel erg uitgesproken, andere items zijn juist heel toegankelijk en lenen zich perfect om elke outfit mee af te stylen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit merk vinden! Ik heb mijn 6 favoriete items even op een rijtje gezet:

Mijn favoriete items uit de nieuwe 4FunkyFlavours collectie voor meisjes zijn dit snoepige broekje, dit rokje en dit donkere vest, Dit is zo’n vest die ik echt over talloze outfits ‘heen zou gooien’. Een woon exemplaar!

Voor de boys heb ik ook mijn favoriete selectie gemaakt. Wat dachten jullie van deze korte broek – die er ook in baby maten is ohnooo zóóó schattig – deze kleurrijke polo die ik al helemaal voor me zie op een stoere jeans – en deze vrolijke zomerjas mét een lekker gebruind koppie erboven.

Welke items vinden jullie het leukste?
Let’s go! Vamos a la Playa!

Via deze link ga je naar de webshop van 4FunkyFlavours

4funkyflavours geel shirtje

4funkyflavours broekje 4funkyflavours broekje

funky 4 flavours

jongens 4funkyflavours

zomercollectie 4funky flavours

Klik hier om meer van dit merk te bekijken

Wat vinden jullie van 4FunkyFlavours?

Tags: