Oer-Hollands Denim


Nederland is hét land van denim! Baggy, straight, skinny, bootcut, flair, low & high waist. Je ziet bijna door al het denim de jeans niet meer. Iedereen is verslaafd, verslaafd aan denim. En voor dat je het weet slaat die verslaving ook over naar je kids, want de spijkerbloesjes, -jasjes (met of zonder bont), jurkjes, skinny’s, shorts, vaal, versleten, met of zonder gaten, donker of licht, het staat allemaal even stoer. Sara Lou and I love it!! Het allerbeste van denim is dat je het overal mee kunt combineren. Een absolute musthave dus!!

Sara Lou in H&M denim

Sara Lou loves denim
In alle seizoenen is demin hip en trendy! Adidas maakt er zelfs unieke schoentjes van! En Sara Lou is er ook verzot op. Zelfs op jonge leeftijd heeft ze haar eerste drie paar jeans al versleten. Met de gaten op de knieën struinde ze afgelopen zomer door Saint Tropez. Gelukkig kon ik er nog een zomers shortje van maken…

H&M denim
Denim kun je niet wegdenken uit de basiscollecties! Ook nu is denim weer volop on- en offline verkrijgbaar, in alle soorten en maten. Ter inspiratie heb ik een paar leuke denim-items en -trends op een rijtje gezet. Een aantal items zijn nog verkrijgbaar in de sale en voor de rest zeg ik: op naar de nieuwe lente-collectie!!

DENIM H&M
DENIM Mini RodiniDENIM ZaraDENIM Zara Jeans
Check ook de leuke IKKS-accessoires waarmee je kunt combineren. Have fun en get inspired!!

IKKS

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Tess de Vos
    Posted 27 juni 2013 13:41 0Likes

    Wauw! Wat super schattig zeg ben fan van je blog! Mag ik vragen waar dr vestje en broek vandaan komen?

Plaats een reactie