LIVE: Kidscase nieuwe collectie AW13/14


Ook Kidscase is zoals jullie weten één van mijn favoriete merken. Ik zeg altijd, wanneer je eenmaal een Kidscase hebt geproefd, dan wil je altijd meer! Ik ben altijd héél benieuwd naar de nieuwe collectie van dit merk. Is het weer zo mooi? Wat zijn de nieuwe items? Kidscase is altijd stijlvast en niet onderhevig aan opvallende trends. Toch heeft Kidscase ieder seizoen zeer subtiel een trendy touch doorgevoerd. In de nieuwe wintercollectie -hier geshowd op de Kleine Fabriek– zie ik een geweldig vernieuwend kleurgebruik. Veel knalrode items, geel en zelfs een beetje paars. Een aantal items heeft mijn hart gestolen! Het ‘army’ rokje, de vernieuwde skipakken en de caramelbruinige jas. Vernieuwend voor Kidscase zijn ook de gestreepte jurkjes en pakjes, geïnspireerd op de jaren ’70. Ik ben weer verliefd. Go Kidscase!

Kidscase

Kidscase nieuwe collectie

Kidscase nieuwe collectie

Kidscase nieuwe collectie

Kidscase nieuwe collectie

Kidscase nieuwe collectie

 

Kidscase nieuwe collectie

Kidscase nieuwe collectie

 

Tags: , ,

Plaats een reactie