Kyan in Sweet and Shaggy


Door: Anouk

Al een paar keer kwam ik op een hele leuke site terecht, Sweet and Shaggy, Big Style for Small people! Sweet and Shaggy is een online shop met hippe kinderkleding in 2 tegengestelde stijlen! De sweet style is vooral lief en zoet en de shaggy style is voor stoere dudes en dudettes. Alle kleding van Sweet and Shaggy wordt geselecteerd op comfort en gemak. Zoals Sweet and Shaggy zelf schrijft; ook kleine studentjes en prinsesjes willen namelijk kunnen rondrennen en springen.

 En ook voor mijn eigen kleine prins vind ik het altijd belangrijk dat kleding lekker zit. Niet teveel gedoe! Vooral jongens liggen toch veel op de grond met auto’s en treinen te spelen of maken slydings op het voetbalveld. Zo is Kyan geen fan van blousjes en vestjes die openhangen, dat zijn volgens hem allemaal jassen en die moeten uit. Dus deze stoere Ciske da rat hoodie (merk: Spunky kids) moest ik natuurlijk kopen. Hij is van superzachte fleece, de sweater heeft een a-symmetrische rits- en knoopsluiting, wat hem een stoer uiterlijk geeft.
Het assortiment is niet heel groot, maar ze hebben wel originele, aparte kleding voor een leuke prijs!
Neem zelf een kijkje op Sweetandshaggy
Kyan in sweet
Kyan in sweet and shaggy
Kyan in sweet and shaggy
Tags: , ,

Plaats een reactie