Sofie in Tumble ‘n Dry


Door: Marjolein S.

Hoewel Sofie het liefst iedere dag een rokje of jurkje aantrekt is het toch ook wel handig om een paar broeken ter beschikking te hebben. Maar het probleem van het vinden de perfecte broek blijkt zich al op jonge leeftijd aan te dienen…. te strak, te baggy, een bouwvakkers-inkijk, kriebelig….

Tot op heden neem ik Sofie nog niet mee naar de winkel om te passen en ik wil dit ook zo lang mogelijk uitstellen, want ik heb het vermoeden dat ik haar daar geen plezier mee doe, met als gevolg dat ik zelden broeken voor haar aanschaf. Maar nu is het me gelukt!

Via de site van Tumble ‘n Dry ben ik erin geslaagd de perfecte broek voor haar te bestellen. Het fijne van deze site is dat ze een heel goede maattabel hebben, met alle lengte-, breedte en omtrekmaten voor jongens en meisjes. Thuis even goed de maten opmeten en bestellen maar… Het is een heerlijk broekje, van lekker zacht en dik stof, lekker stoer en toch meisjesachtig! Ik hou van de stijl van Tumble ‘n Dry, kijk voor meer leuke broekjes en andere kleding op Tumble ‘n Dry!

Tumble en Dry

 

jeansblouse Tmble n dry

broekje Tumble 'N Dry

gilet bontje Tumble n dry

vestje sterren

Tags: , , ,

Plaats een reactie