New: Kindermodeblog Shop


hippe kinderkledingHot news: Vanaf vandaag kom je niet meer alleen voor inspiratie en de beste webshops langs bij Kindermodeblog, maar ook om er direct te shoppen! Kindermodeblog heeft nu een Shop online. In deze webshop vind je meer dan 200 verschillende merken (waaronder Scotch & Soda, Name it, Bengh en Bor*z, Vingino, Supertrash) en kun je zoeken op kleur, geslacht of op prijs! Je vindt er een uitgebreid aanbod voor jongens, meisjes en babies van winkels als de Bijenkorf, Kixx en Nelly.com

Uiteraard blijven we je met onze blogs en lookbooks meerdere malen per dag van de beste inspiratie voorzien en tippen wij je steeds weer de leukste kinderkleding winkels en webshops uit binnen- en buitenland.

Have fun @Kindermodeblog, dé blog over kindermode waar je blij van wordt!

Tags: , , ,

1 Reactie

Plaats een reactie