Skinny’s van Phatoak


Door: Daniëlle

We kunnen er lang en kort over discussiëren maar het is een feit: alle vrouwen willen mooie slanke lange benen die tot in de hemel reiken. Dit ideaalbeeld begint al van jongs af aan en wordt door de levensjaren heen alleen maar meer gevoed. Maar zoals voor iedere vrouw geldt, dus ook voor alle kleine meisjes van deze wereld, beginnen hier de fashionata mismatches al. Nu al?? Ja nu al! En niet om te willen zeuren want iedereen is blij met lange benen, maar je aanpassingsvermogen wordt flink op de proef gesteld. De frustraties groeien bij ieder bezoek aan een kindermodezaak, over online shoppen nog maar niet te spreken. Welk model broekje past in godsnaam fatsoenlijk bij een kindje van 1,5 jaar met een mini-taille en nu al ‘té’ lange benen? Die lange benen waren al overduidelijk bij de twintigwekenecho, dus misschien had ik mezelf er toch beter op moeten voorbereiden?! Maar nu is het zover, de grootste shopuitdaging: op zoek naar goed passende hippe broekjes. Legging’s, tregging’s, workers, skinny’s of chino’s… Eén ding is zeker, het aanbod is zeer beperkt!!

Maar uiteraard laten we ons niet zomaar uit het veld slaan. We houden van shoppen of niet. Er is geen uitdaging die we niet aangaan, dus kom maar op met al die verschillende modelletjes en merkjes! Na een middagje shoppen, gelukkig zat Sara Lou ook in de shopmodus, kwam ik uit bij de skinny’s van Phatoak. Het was meteen raak! Ze zitten GEWELDIG, zijn super slank en lang, verkrijgbaar in meerdere kleuren en super hip voor onze kleinste smalle dames. We hebben meteen een voorraadje ingeslagen met als favoriet de rode skinny en het super stoere spijkerjackje met gouden knopen.

Skinny phatoak

Het concept van deze baby-lijn een combinatie van stoer met streetwear-invloeden en de luxe touch van couture, dus precies geschikt voor Sara Lou <3 En voor het draagcomfort voor baby’s werken ze met extra zachte stretchdenim. Een echte musthave dus! De maten lopen van 62 tot en met 92. Zo zie je maar dat je iedere uitdaging moet aangaan en vervolgens kan ik mijn ervaringen weer met jullie delen!

Phatoak star jeansPhatoak jeansPhatoak star trousers

Phatoak jacket

Phatoak2

Phatoak jacket bont

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Irma Oddens
    Posted 19 juni 2013 12:06 0Likes

    Er is weer vollop Phatoak-mini verkrijgbaar bij de Toverspiegel! En nu tijdelijk ook met een leuke prijs!!

Plaats een reactie