Kyan met zijn leuke wintermutsen


Door: Anouk

Met de eerste sneeuwvlokken van vorige week is de winter nu echt aangebroken. Wat was die sneeuw een prachtig gezicht en voor de kids natuurlijk één groot feest. Na het vallen van de eerste vlokken ging hier thuis direct het skipak aan, een dikke muts op, shawl om en wanten aan. Naar buiten om sneeuwballen te gooien! Kyan vond de sneeuw geweldig en kon er maar geen genoeg van krijgen. De eerste keer op de slee heeft hij meteen met een val moeten bekopen, maar een echte stoere bink gaat natuurlijk gewoon vrolijk verder…

En Mama had met dit weer gelijk een goede reden om te shoppen! Er moesten nieuwe mutsen, wanten en shawls gekocht worden. De mutsen van Barts vind ik elk jaar weer erg leuk. Lekker stoer, lekker warm en vooral makkelijk te combineren. Bij Kleertjes.com heb ik deze leuke beanie gescoord van Barts. Ook de andere mutsen wil ik jullie niet onthouden.

Nu ben ik nog op zoek naar een paar leuke en betaalbare snowboots voor Kyan! Wie heeft er tips?

Kyan op Kindermodeblog

leuke muts

leuke muts

leuke muts
[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”http://kliks.affiliate4you.nl?adv=5554&web=1833&subid=4979&linkinfo=kyan+kleertjes.com&url=http%3A%2F%2Fwww.kleertjes.com%2Fsearch.html%3Fs%3Dbarts%26baseType%3Dclothing”]WINTERSHOPPEN[/button]

Tags: ,

Plaats een reactie