Sofie in Bellerose van Daan & Lotje


Al jaren ben ik fan van het Belgische merk Bellerose. Toen ik nog in Amsterdam woonde en de winkel op loopafstand bij me vandaan lag, liep ik regelmatig binnen om me te vergapen aan de gave kinderkleding. Toen had ik helaas nog geen kinderen die de kleding pasten maar ik nam me altijd voor  – dat als de tijd rijp was- Bellerose te gaan shoppen in die winkel. Nou was die gedachte misschien een beetje te optimistisch, want met drie kids ga ik niet even op en neer naar Amsterdam. Maar ik blijf Bellerose een heel gaaf merk vinden en scoor af en toe een leuk item bij de webshop van Daan & Lotje. Zo ook deze gestreepte trui van Bellerose voor Sofie. Ik vind hem helemaal geweldig! Simpel en tijdloos (hou ik van!), maar door de frisse groene strepen en paarse pads op de mouwen en zakjes aan de zijkant, toch ook heel stoer en eigenwijs. Ze hebben bij Daan&Lotje echt een hele mooie collectie en momenteel voor fijne sale prijzen! Ga zeker even kijken.

Klik hier om naar Daan & Lotje te gaan 

Sofie in groen gestreepte trui Bellerose van Daan en Lotje

Sofie in strepen trui Bellerose

S in strepen trui bellerose

vest Bellerose Daan & Lotjejurk Bellerose van Daan & Lotje

sweater bellerose grijs van Daan & Lotjesailor sweater Bellerose van Daan & Lotje
Daan&Lotje

Wat vind jij van Bellerose?

Tags:

Plaats een reactie