Blizz5 bij Daan & Lotje


Vorig jaar stuitte ik tijdens de Kleine Fabriek op Blizz5. Een Nederlands kinderkleding merk, opgezet in Turkije. Ik was bij het zien van de collectie van Blizz5 meteen dol enthousiast. Alle items waren super trendy en übercute om te zien. En niet onbelangrijk, zó lekker zacht.

Tijdens m’n wekelijkse surfrondje stuitte ik wéér op Blizz5. Dit keer bij Daan & Lotje. Wat een superleuke items, trendy afgewerkt met o.a. bont en sterretjes. Geweldige broekjes, shirtjes en hesjes. En zeer leuk geprijsd.
Verwen jezelf, de kleine of een vriendin met iets leuks uit de collectie van Blizz5. En deins je er niet voor terug om je baby tot über fashionisto en/of fashionista te bekronen? Check dan het bruine leren broekje. Het is duidelijk. In Blizz maakt jouw smurf de blits.

Bekijk snel de gehele collectie bij Daan & Lotje

Blizz5_bont hesje

vliegersmutsje_blizz 5

Blizz5_broekjeleren hesje babyblizz_babypakBlizz_grijs broekjeblizz-leren broekje

 

Naar de gehele collectie van Blizz5

Wat vind jij van Blizz5?

Tags: ,

Plaats een reactie