Nieuwe zomercollectie Scotch & Soda kids


Het is op en top winter. Bere koud buiten en al vroeg donker. Maar dat zal mij -zoals je weet- nooit tegen houden om lekker te bloggen over zomercollecties. En zéker niet wanneer mijn oog is gevallen op de nieuwe zomercollectie van één van de leukste kindermode merken van Nederland, die hoog in mijn favorieten staat én in die van jou! Scotch & Soda en Scotch R’Belle!
Ik moet je eerlijk zeggen dat de nieuwe collectie er niet echt verrassend of zwaar vernieuwend uit ziet, als je snapt wat ik bedoel. Toch kunnen we hier zeker mee uit de voeten en zijn er een paar items die mijn modehartje sneller doet kloppen. Het jeans hesje bijvoorbeeld. I like! Deze brengt bij mij ook wel herinneringen boven, want ik heb precies zo’n zelfde jeans hesje gehad, ruim 10 jaar geleden. Hoe leuk als Doutzen straks ook in jeans hes de speeltuin in gaat. De grijze sweater met roze en oranje banen, zie ik ook al helemaal in outfit voor me. Ze hebben trouwens ook nog een andere geweldige lichtblauwe jongens sweater, die je zeker even moet checken! Gelukkig komt Scotch altijd in fases dus er is nog veel meer wat komen gaat. We bouwen de spanning rustig op…Maar voor nu, veel zomers shopplezier gewenst!

Ga snel kijken naar de rest van de nieuwe Scotch collectie 

Zomercollectie scotch en rbelle

Zomercollectie scotch en rbelle
En natuurlijk ook Scotch & R’Belle

Plaats een reactie