Birdy Blue’s


Door Jo:

Ik ben gek op retro. De stofjes, de prints, het kleurgebruik; helemaal blij kan ik er van worden. Wat dat betreft ben ik 20 jaar te laat geboren… Bijkomend voordeel: retro is vaak uniek! Geen ‘ oeps, twee kinderen met hetzelfde jurkje in de klas’  spul zeg maar….

Toen Faye nog een feetje was  slaagde ik dik bij Juul&Jonah, het tegenwoordige Birdy Blue’s. Faye’s kast hing vol met vrolijk gekleurde bloemen/stippen retro stofjes. En o wat kreeg ik een positieve reacties! Faye was en is een echt meisje, het tekort aan haar compenseerde ik destijds met haar kleding… ter voorkoming van de zoveelste ‘ is het een jongen of meisje?’  opmerkingen. …Vlak na Faye volgde Jade (met blond haar!) die al snel dezelfde maat had als haar 1 jaar oude zus. Handig, zo kon ik nog eens wat wisselen. Grappig was wel dat items soms totaal anders konden uitpakken doordat ze beiden een ander kleurtype zijn (zie blog Maartje). Kwestie van genenverdeling. Inmiddels zijn de meiden al heel wat centimeters de lucht in geschoten en accepteren ze niet alles meer wat hun moeder klaarlegd, maar nog steeds kunnen ze helemaal enthousiast worden van een poppenapplicatie of stippenprintje. Reden dus om de site van Birdy’s Blues weer eens op te zoeken. En wow, de nieuwe wintercollectie is weer te gek; geweldige grote prints, vrolijk kleurgebruik en prachtige kwaliteit!

Birdy’s Blues verkoopt te gekke jurkjes en topjes in vrolijke kleuren, retro printjes en applicaties voor meiden vanaf maat 86 tot en met 152. Voor baby’s zijn er schattige rompers verkrijgbaar (kriebeldekriebel) en ook mama’s worden niet vergeten.  Mocht je een andere print willen op een jurk of shirt dan kan je dit ook aangeven en na 1 week ontvang je de bestelling keurig thuis  (brievenbuspost is gratis!). Naast de eigen producten vind je bij Birdy Blue’s ook bijpassende accessoires voor in je haar, kindersieraden en tassen.

En pssssst ik schreef laatst iets over feestkleding; check de te gekke prinsessenjurkjes eens….o lala!

Blue Birdy's feestjurk

 

Blue Birdy's feestjurk achterkant

Blue Birdy's jurkje Isabelle

Blue Birdy's collectie

Blue Birdy's feestjurkjes

Blue Birdy's longsleeve

Blue Birdy's print longsleeve

Print longsleeve zelf kiezen Blue Birdy's

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie