Daan & Lotje = webshop van de week


Daan & Lotje begint als webshop steeds bekender en bekender te worden in Nederland. En terecht! De webshop ziet er prachtig uit, maar wat ze verkopen maakt ons nog veel blijer. Je shopt er populaire kinderkleding merken als Mini Rodini, Bellerose, Noppies en Tumble ‘N Dry, maar ook minder bekende merken als: Cheap Monday en The Brand, maar zeker niet minder hip. De vrolijke gezichtjes van Daan & Lotje begin ik ook steeds vaker te herkennen ‘hee daar zijn Daan & Lotje weer’  als ik een leuke facebook update voorbij zie komen.
Deze webshop heeft sinds kort ook een fijne outlet en wanneer je de Facebookpagina hebt geliked zie je ook speciale aanbiedingen voorbij komen op nieuwe collectie. Een terechte webshop van de week lijkt me zo!

Klik hier om direct te shoppen

Daan & Lotje webshopMini RodiniEmilie et Idaoutlet hippe kinderkleding

Naar de webshop 

Tags: ,

Plaats een reactie