Mini & Maximus BOOYAH online!


Yes, het is zover! De eerste items van de nieuwe collectie van Mini & Maximus zijn uit! Al eerder blogde ik over dit fijne merk uit Californië en ik wachtte met smart op de eerste items uit de collectie ‘BOOYAH, I’m a super hero’.

Mini & Maximus

Bij deze collectie mogen -zoals elk seizoen- de kinderen creatief meedenken. Zij kregen dit keer de opdracht om een ontwerp te maken over -je raad het al- superhelden. In elke vorm of maat, mens of dier, het maakte niet uit.
Eric is de uiteindelijke winnaar geworden van dit laatste kinderkunstproject en zijn tekening wordt geprint op diverse kledingstukken. Designers vullen de collectie aan met andere verrassende ontwerpen.

Vanaf vandaag is de ‘Booyah’ collectie verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise. Hieronder alvast wat items die ik écht met jullie moet delen!

mini & maximus

mini & maximus

mini & maximus

mini & maximus

mini & maximus

De tekening van winnaar Eric

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Mini & Maximus?

Tags: ,

Plaats een reactie