Mini Maximus shop je bij Orange Mayonnaise


Ik ben verliefd! Kriebels in mijn buik, alles! Nee, niet op mijn man en kind (daar hoouuuu ik immers van!) maar op het nieuwe kledingmerk uit Amerika; Mini & Maximus.

Dit merk uit Californië heeft mijn hart gestolen! Alles wat ik graag in een label terug zie, vind ik terug in MiMa; een dijk van een visie, een verhaal, creativiteit en originaliteit.Wauw! Bovendien worden alle producten ook nog eens gemaakt met respect voor de natuur.

Mini & Maximus laat zich inspireren door jonge kunstenaars (kids!) en ze willen zelf-expressie, het onverwachte en ‘het nooit volwassen worden’ stimuleren. Een kledingmerk van kids voor kids dus!

Elk seizoen werken ze samen met bekende of nog onbekende kunstenaars die hun handtekening achterlaten op de coole shirts en creatieve posters.
Ook zorgen ze ervoor dat kids hun inbreng hebben in de collectie. Kids will have their say! Kinderen over de hele wereld mogen hun tekeningen en kunstwerken aanleveren, waarvan een of twee ontwerpen daadwerkelijk worden opgenomen in de collectie. Hoe cool is dat!?
Het nieuwste kunstproject heet BOOYAH, I’m a super hero, dus voor al onze superhelden groot en klein; houdt Kindermodeblog in de gaten voor de volgende Mini & Maximus collectie!

Bovendien heeft dit merk een persoonlijk tintje voor mij. Toen ik net zwanger was van Flint, hebben we een rondreis gemaakt door Amerika. In New York hebben we geluncht bij Moomah’s. Naast het eten van ‘good food’ kunnen kids daar samen met hun ouders creatieve kunstwerkjes maken. Te gek! Door Mini & Maximus (en hun samenwerking met jonge kunstenaars) dwaal ik in gedachten steeds weer af naar die heerlijke rondreis door de USA!

Gelukkig hoeven we niet helemaal naar Amerika om dit geweldige merk in onze kast te hebben hangen. Mini Maximus shop je gewoon bij de webshop Orange Mayonnaise -design & urbanwear for baby’s, kids & teens. Momenteel verkopen ze de MiMa collectie ‘Animal Collective’, waar ik een aantal artikelen van heb besteld. Super snelle levering en de kleding werd bezorgd als een feestelijk pakketje. Wat een cadeautje om je kleding zo te ontvangen! 

Je zou verwachten dat de kleding groot zou vallen -Amerika; groot, groter, grootst- maar niets is minder waar. De fit is lang en smal. En maatje 2 is ook echt een maatje 2. De ‘baggy leggings’ zijn zelfs een beetje aan de krappe kant, vooral bij de kuitjes. De rugby shirts passen fantastisch en ook de trui past uitstekend (fijn zo’n slimfit als je een smal mannetje thuis hebt). De kwaliteit van het materiaal is super, ook na een aantal keer wassen.
Ik ben fan en blijf Mini & Maximus op de voet volgen! Maar ik ben vooral benieuwd wat jullie van de kleding en de looks vinden?!

Mini Maximus shop

Mini & MaximusMini & Maximus-orange mayonnaiseMini & Maximus-orange mayonnaiseMini & Maximus-orange mayonnaiseMini & Maximus-orange mayonnaise Ga naar de webshop Orange Mayonnaise

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie