Schweigmann = Webshop van de week


Schweigmann is de nieuwe webshop van de week op Kindermodeblog. Deze webshop heeft een merkenpakket waar menig Kindermodeblog bezoeker enorm blij van wordt. Met stip op één toch wel het merk Scotch & Soda. Misschien niet zo verrassend, maar nog steeds één van mijn favorieten. Maar ook voor merken als Tommy Hilfiger, Muy Malo, Jake Fischer en Z8 kun je bij Schweigmann je modehartje ophalen. Ben je daarnaast niet vies van fijne koopjes? Het is nu kortingsmaand daar bij Schweigmann. Have fun!

Hier mijn toppertjes uit de nieuwe collectie! Welke is jouw favoriet?

Ga direct naar Schweigmann
Jottum babyScotch supertrash-teddy jurk

broadwayrbelle-parka

scotch parkasterren legging scotchjake-fischer-sweatervingino-jeans met bretelsscotch-trui

Shoppen bij Schweigmann

Tags: , ,

Plaats een reactie